Zsűrizünk a legjobbak versenyén

2019. augusztus 03.

Olvasási idő: 2 perc

Harmadszorra kerül megrendezésre a nagy sikerű, HR-es és kommunikációs szakmának szóló verseny, a HRKOMM Award. Idén pedig Bódi Gabriella, az Eureka Games alapítója is részt vesz a beérkező pályázatok elbírálásában, külön figyelmet fordítva a “Csapat- és Közösségépítő Megoldások” kategória nevezőire.

DE MI IS A HRKOMM AWARD?

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat.  A szervező idén új kategóriákat is meghirdet, úgymint például: „környezettudatos munkahely” vagy „Z generációnak szóló kommunikáció”, és két új különdíj is kiosztásra kerül. Egyik különdíjat a legvállalkozószelleműbb HR-osztály kapja, a másikat pedig a legkreatívabb HR-kommunikációs ügynökség.

HOGYAN LEHET NEVEZNI?

A Díj keretei közt a szervező a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várja. Pályázni a 2018. július 1. és 2019. június 30. között, Magyarországon futott HR-megoldásokkal lehet. A versenybe nevezhet minden, Magyarországon tevékenykedő cég saját, vagy ügynökség által készített megoldásaival, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáival.

A nevezési határidő 2019. augusztus 30.

További információk a versenyről:

https://hrkommaward.upszi.hu/

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok