Ügyfél: EMO Park Ltd.

Bejövő levél

Feladó: Judy <sadjudy@emopark.co.hu>

Tárgy: Új szomorpark nyitásához keresek projektcsapatot!

Sziasztok!

Judy vagyok, az EMO Park nemzetközi vidámpark vállalat magyarországi igazgatója, és szeretném SZ.A.K.I.-t arra használni, hogy a Sandy erőforrástervező segítségével összeállítson nekem egy új csapatot egy számomra is még ismeretlen feladatkörre. Vállalatunk ugyanis nemrég felismerte, hogy hatalmas piaci rést jelent az állandóan vidám emberek tömege, nekik nyitnánk egy újhullámos szomorparkot, ahol végre kiszakadhatnak a hétköznapok boldogságából és elszomorodhatnak egy kicsit. Tudnátok ebben segíteni nekem, hogy a Sandy-ben össze tudjak állítani egy kompetens és kellően letört csapatot?

Köszi!

Judy

EMO Park Hungary CEO

1. Delegálandó feladat:
Új csapat céljainak, kihívásainak megértése

Ahhoz, hogy Judy-val össze lehessen rakni egy ilyen új csapatot, át kell beszélni, hogy pontosan milyen kihívásoknak kell megfelelnie a csapatnak; milyen típusú kompetenciák kellenek ehhez; lehet-e képezni vagy csak felvenni; illetve mekkora erőforrásra lesz szükség a csapatban.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet feltérképezni az összeállítandó csapathoz szükséges információkat!

2. Delegálandó feladat:
Piaci helyzet felmérése

Mivel a szomorpark üzemeltetése egy igen új tevékenység, szükség lesz arra, hogy a munkaerő piacon kinyomozzuk, a többi cég keres-e hasonló szakembert és milyen képességeket vár el, valamint különböző benchmarkok és esetleg egy kis piackutatás segítségével kiderítsük, mennyi a bérigény ezen a területen.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet a piaci helyzet felmérésében!

3. Delegálandó feladat:
Adatok gyűjtése és feltöltése

Ezután a jelenlegi állomány adataiból és a becsült új belépők adataiból készíteni kell egy erőforrás tervet, amiből Judy látja, hogy mennyi pénze, milyen jelöltjei és milyen megoldandó feladatai vannak.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet elkészíteni az erőforrás tervet!

4. Delegálandó feladat:
Vezetői döntés támogatása

Miután megvan a játéktér, segítenünk kell Judy-nak lemodellezni, elmagyarázni a lehetséges verziókat a csapat ideális összeállítására, valamint tanácsokkal terelgetni, hogy melyik megoldásnak mi az előnye, mi a hátránya és esetleg mit kell hozzá Judy-nak tennie.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet Judy-nak átlátni és megérteni a lehetőségeit!

MIUTÁN MIND A NÉGY FELADATHOZ RENDELTETEK PU HERO-T ÉS A SKILLJÉT, MENJETEK AZ EMO PARK LTD. ÁLLOMÁSÁRA!