Ügyfél: Banyanász Pizzéria

Bejövő levél

Feladó: Anna <anna.nasz@banyanasz.pizza>

Tárgy: Hawaii Pizza Workshop!

Sziasztok!

Nász Anna vagyok, a Banyanász Pizzéria üzletvezetője, nemrég beszéltünk SZ.A.K.I. és az okoskemencéink összehangolásáról. Még egyszer köszönöm a közbenjárásotokat, a dolog nagyon jól “sült el” 🙂 

Most abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy egész napos workshopot szervezzünk, melynek keretein belül elkalauzoljuk a laikusokat az ananászos pizzák világába és megmutatjuk, mitől jó mégis az ananász a pizzán.

Köszi!

Anna

Banyanász Pizzéria üzletvezető

1. Delegálandó feladat:
Inspirációs szakasz

A rendezvény megszervezéséhez rengeteg kutatást kell végezni, hogy megértsük a Hawaii pizza körüli utálat mibenlétét. Nem csak a kollégák körében, de az interneten, a közéletben is kutatni kell és számos információt kell megszerezni szakértőktől, éttermektől és olaszoktól.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet képbe kerülni a témával kapcsolatban!

2. Delegálandó feladat:
Brief megírása

Miután megvannak a jó ötletek és a lehetséges beszállítók a workshopra, össze kell rakni és fejben végig kell venni, miképp fog kinézni az ananászos pizza iránti utálatot felszámoló nap: mi hova kerüljön, az előadók közül ki mikor következzen, illetve milyen legyen az előadások és a kreatív játékok aránya.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet összeállítani a tervet!

3. Delegálandó feladat:
A közönség megnyerése

Miután összeállt a nap terve, azt is ki kell találni, hogy mi a legmegfelelőbb eszköz arra, hogy felkeltsük a közönség figyelmét. Az emaileket már mindenki unja, az SMS boomer dolog, és lassan az AI javaslatait is képesek vagyunk figyelmen kívül hagyni, annyi a zaj. Erre valami kreatív, megdöbbentő kommunikációs megoldás kell, amire az emberek felkapják a fejüket.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet az esemény szokatlan módú beharangozásában!

4. Delegálandó feladat:
Lámpaláz és sztárallűrök

Hiába a tökéletes szervezés és a kipróbált előadók, mindig előfordul, hogy valami félresiklik. Sajnos az olasz pizzamesterekkel tartott kerekasztal beszélgetés egyik résztvevőjéről, Luigi-ról kiderült, hogy nemrég feltett egy képet Instára, amin egy Hawaii pizzára éppen banánt is tesz, ezért a többiek nem hajlandóak vele egy asztalhoz ülni.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet a konfliktust kezelni!

MIUTÁN MIND A NÉGY FELADATHOZ RENDELTETEK PU HERO-T ÉS A SKILLJÉT, MENJETEK A BANYANÁSZ PIZZÉRIA ÁLLOMÁSÁRA!