Ügyfél: Acélkék Művek

Bejövő levél

Feladó: Tibi <tibi@acelkek.hu>

Tárgy: Tudnátok segíteni?

Sziasztok!

Tibi vagyok, a SZÖSZ (vagyis Szokatlan Ötvözetek Szakértői) divízió igazgatója itt az ACélkék Műveknél, és éppen egy új csapatot állítok össze. Nekik majd az lesz a feladatuk, hogy egy új, rugalmas és tartós nehézfém ötvözet fejlesszenek ki. A csapat minden tagja megvan már, kivéve a vezetőjüket, akit viszont ezzel az AC micsodával szeretnék kiválasztani, de az újonnan bevezetett SZ.A.K.I. még nem tökéletes ilyen téren. Tudnátok segíteni?

Köszi!

Tibi

ACélkék Művek divízió igazgató

1. Delegálandó feladat:
AC feladat kialakítása

Tibi életében nem csinált még AC interjút, így lövése sincs, hogyan kellene egy csapat vezető munkájából jó szituációs feladatot készíteni.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje lenne a legalkalmasabb arra, hogy meghatározza, mit fog csinálni az új vezető és gyakorlatot alkothasson belőle!

2. Delegálandó feladat:
Váratlan fordulat kezelése

Az AC napján az egyik kohóból kiömlő forró folyékony fém lukat vág a padlóba és a tűzriasztó hatására beinduló öntözőnek köszönhetően elázik és tönkremegy a laptop, amin az AC feladatok vannak.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet megnyugtatni az interjú alanyokat, valamint megoldani, hogy digitálisan követhető feladatok nélkül is szuperül sikerüljön az AC!

3. Delegálandó feladat:
Nehéz személyiség kezelése

Az AC-n Jocó a mesterkohász segít felmérni a jelöltek szakmai tudását. Jocó zseniális szakember, de valamiért még egy borús hétfőhöz képest is rendkívül bunkón kezeli a fiatalabb jelölteket.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje deríthetné ki, miért viselkedik így Jocó és segíthetne kihozni ebből a szituációból!

4. Delegálandó feladat:
Legjobb jelölt kiválasztása

Rendkívül szoros helyzet alakul ki az AC végére és Tibi nem tud dönteni, melyik jelölt lenne a legalkalmasabb az új SZÖSZ csapat vezetésére.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet profin összegezni az eredményeket és bemutatni az elvárásoknak megfelelő jelöltet, hogy a legjobb kerüljön végül kiválasztásra!

MIUTÁN MIND A NÉGY FELADATHOZ RENDELTETEK PU HERO-T ÉS A SKILLJÉT, MENJETEK AZ ACÉLKÉK MŰVEK ÁLLOMÁSÁRA!