Ügyfél: A-Moo-Zing Games

Bejövő levél

Feladó: Bende <ceo@a-moo-zing.games>

Tárgy: Múúúúzsákra van szükségem!

Sziasztok!

Bende vagyok, az A-Moo-Zing Games mobiljáték fejlesztő cég ügyvezető igazgatója és az eddigi legizgalmasabb projekttünkkel kapcsolatban kereslek Titeket. A Pusztalapajszecsődi FC megrendelésére egy focis játék fejlesztésébe kezdtünk, amiben nem csak menedzselni lehet a csapatot, de a meccseket is mi magunk játszhatjuk le valós időben, térbeli követéssel, vagyis valóban futnunk kell játék közben. Ez elég nagy kihívás nekünk, mivel eddig csak kő-papír-olló és amőba szimulátort fejlesztettünk, éppen ezért nagy szükségünk lenne a segítségetekre.

Köszi!

Bende

A-Moo-Zing Games Director of Dreams

1. Delegálandó feladat:
Specifikáció készítése

A Pusztalapajszecsődi Football Clubbal közösen ki kell alakítani, hogy SZ.A.K.I. képességeire alapozva és az elérendő üzleti célokat figyelembe véve, mit és mikorra kell lefejleszteni. Ebből megszületik egy fejlesztési specifikáció.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet összeállítani a fejlesztési specifikációt!

2. Delegálandó feladat:
Specifikáció módosításának kezelése

Mikor a fejlesztés megkezdődik a specifikáció szerint, egy piackutatás alapján, miszerint focicsapat menedzselős és focizós játék is már van a piacon, a megrendelő módosít a terveken, hogy kellően kitűnjön a konkuráló játékok közül. Az új koncepció szerint a játék helyszíne átkerül a Marsra és emberek helyett tehenek fociznak, ezért be kell vonni a NASA budapesti irodájának tudósait, valamint néhány díjnyertes tehenészt is. Mivel nem ugyanazt várja el mindenki az új koncepciótól, valamint a bevont folyamatok scope-ja és a szakemberek időbeli elfoglaltságai eltérők, a fejlesztés kezd szétcsúszni. Ennek tisztázására egy egész napos tervezési alkalmat kell szervezni az összes résztvevővel, hogy letisztázzunk minden nyitott kérdést és kezeljünk minden eltérő irányt.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet a tervezési workshop lebonyolításában!

3. Delegálandó feladat:
Játék fejlesztése

A specifikáció és a koncepció újratisztázása után a fejlesztő csapat beleveti magát a fejlesztésbe, azonban szükségük van minden jelenleg aktív focista adataira, képességeire és eredményeire, hogy a lehető leghitelesebb focista teheneket legyenek képesek implementálni a játékba.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet az információ gyűjtésben!

4. Delegálandó feladat:
Siker kezelése

A munka nem várt eredményt hoz, és a Marson focizó tehenekről szóló játék hihetetlenül szórakoztatónak bizonyul. A megjelenés időpontja rendkívül közel van, azonban a tesztelők többsége időközben rendkívüli módon ráfüggött a játékra. Annak érdekében, hogy a termék piacképes legyen megjelenéskor, olyan funkciókat és kilépési pontokat is bele kell illeszteni a játékba, amik segítenek a felhasználónak felismerni a kialakuló addikciót és elszakadni a játéktól.

Válasszátok ki, melyik PU Hero és annak melyik skillje segíthet lekezelni a helyzetet és kitalálni a megfelelő feature-öket!  

MIUTÁN MIND A NÉGY FELADATHOZ RENDELTETEK PU HERO-T ÉS A SKILLJÉT, MENJETEK AZ A-MOO-ZING GAMES ÁLLOMÁSÁRA!