Szopkó Beatrix

Szopkó Beatrix

Consulting üzletágvezető

Bea igazi alkotó szenvedéllyel érkezett meg hozzánk 2022 év elején. Consulting üzletágvezetőként 19 évnyi szakmai tapasztalatára támaszkodik. Közgazdász végzettségűként a kiskereskedelem, a turizmus, valamint az IT szektorokban szerzett ismerete segíti őt abban, hogy partnereink a legmegbízhatóbb kezekben legyenek. A legegyszerűbb feladatoktól a legnagyobb projektekig 100%-ot beleadva végzi munkáját.

Mire vagy a legbüszkébb?

A célorientáltságomra. Arra, hogy ha van egy vágyam, azt céllá tudom formálni és előbb-utóbb el is érem. Ezért számomra nagyon fontos, hogy a célkitűzéseim tényleg belőlem fakadjanak, mert azokért a célokért tudok mindent megtenni, amivel kapcsolatban érzelmileg is be vagyok vonódva.

Mi a szuperképességed?

Talán az összefüggések gyors átlátását, meglátását mondanám. Legyen szó szervezetről, tréningről, baráti társaságról vagy családról, hamar észreveszem a működésben az egymáshoz kapcsolódó szálakat, az összefonódásokat, az egymásra hatásokat, a működést. Ezzel együtt könnyen meglátom a buktatókat, az esetleges konfliktusos helyzeteket, az egymásra ható döntések lehetséges következményeit – érzelmi oldalról is. Emiatt könnyen mediálok helyzeteket és felhasználva az empátiát tudom segíteni a megoldás irányába a különböző szituációkat.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Számomra az egyik legfontosabb érték a megbízhatóság. Emellett, mivel nagyon szeretek dolgozni, de azt komolyan is veszem, szükségem van olyan emberekre, akik ki tudnak zökkenteni humorral, lazasággal, mikor túlkoncentrálnám a dolgokat. 🙂  Az [eureka] csapatában mind a kettőt megtaláltam! Megbízható, magas minőségű munkát végző emberek, akikkel nem csak zökkenőmentes, de stresszmentes is az együttműködés.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

A férjemet (bocsi drágám). 🙂 Egyrészt nem unatkoznék, másrészt a férjem pont abban erős, amiben én gyenge (és vica versa), ezért ketten együtt tudnánk igazán jól működve kijutni – ha akarnánk persze.