Simon Gabriella

Simon Gabriella

Kommunikációs menedzser

Az [eureka] kommunikációs munkatársa. Több mint 8 év kommunikációs és marketing tudását kamatoztatva kíséri projektjeinket, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb szolgáltatásunkat és segédletünket. Találkozhattok még vele szövegíróként és ifjúsági trénerként is a civil érában.

Mire vagy a legbüszkébb?

Az életemre és a szimbiózisra, ami jellemzi. Az emberekre, akik velem tartanak a szakmai és a magánéletemben, hogy egymást támogatva remek dolgokat építsünk. Számomra nagyon fontos az egyensúly, hiszem, hogy ha jót teszünk, akár csak egy kedves szóval is, azt vissza fogjuk kapni. Így próbálok beépíteni minden tanulást és tapasztalást, eddig érezhető sikerrel.

Mi a szuperképességed?

Könnyen hangolódom rá más emberekre, így gyorsan tudok biztonságos légkört teremteni bármilyen helyzetben. Ehhez hozzá tartozik, hogy nincs olyan szituáció, amiből ne dumálnám ki magam vagy akár bárki mást. Mivel ilyen könnyen építek kapcsolódásokat, sok embert ismerek és szeretek, akikkel együtt remek dolgokat tudunk alkotni.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Fontos számomra, hogy olyan munkát végezzek, ami valódi értékkel bír egy olyan közegben, ahol inspiráló emberek vesznek körül, akikhez öröm kapcsolódni. Az [eureka] küldetésével és csapatával ez adott. Egy ilyen közvetlen, profi és támogató közegben hiszen, hogy nem csak szakmailag, emberileg is sokat fejlődhetek.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Nem alakítok ki kötődést tárgyakkal, így nagyon sok praktikus lehetőség közül választhatnék, de ha tényleg csak egy „valamit” vihetnék, a kutyám jönne velem. Szükségem van társas kapcsolódásokra ahhoz, hogy megőrizzem a mentális épségemet. A kezdeti sokk alatt pedig nagyon sokat lendítene a motivációmon és a gondolkodásomon a vágy, hogy megvédjem őt és a lehetőségekhez képest jó életet biztosítsak számára. Ő remek társ, jó vadász és nem mellesleg tud úszni, amit én sajnos nem. Együtt szuper életet építenénk ki a világ bármely pontján.