Nádas Gábor

Nádas Gábor

Színész, játékvezető

Sármos színészünk, aki az itteni szereplései mellett játszik a Vígszínházban, a József Attila színházban, a Rádiókabaréban és független produkciókban. Igazi polihisztor, aki folyamatosan alkot és csapatunk hangulatfelelőseként mellette senki sem marad nevetés nélkül.

Mire vagy a legbüszkébb?

Bármire, amit magamtól értem el az életben, legyen az egy fontos munka, egy kapcsolat vagy csak simán egy fokhagymakrémleves cipóban. Ha segítség nélkül, önerőből csináltam/értem el valamit, legyen az bármilyen apróság, nagyon büszke tudok lenni magamra. És ha ez a valami maradandó, mondjuk egy előadás, ami nyomott hagyott egy néző lelkében, az pedig a hab a tortán. Bár tortát még nem csináltam.

Mi a szuperképességed?

Szeretném azt gondolni, hogy a verbális készségem, minek köszönhetően viszonylag hamar fel tudok dobni valakit, aki épp maga alatt van, vagy ki tudom dumálni magam egy kínos szituációból. Volt rá példa. Lesz is.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Amikor ezen a válaszon gondolkodtam, akkor jöttem rá, hogy ez a csapat az, akikkel a legrégebb óta dolgozom, megszakítás nélkül. Tényleg repül az idő, ha jól érzi magát az ember!

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Egy lakatot. És akkor már nem lesz lakatlan.