Kuna Kata

Kuna Kata

Színész, játékvezető

Kuna Kata az [eureka] Games csapatának lelkes játékvezetője. Színésznőként mindig tudja, hogyan hozzon egy játékost helyzetbe, kisugárzása bárkit magával ragad pillanatok alatt. Csapatépítő eseményeink mellett találkozhattok vele a színpadon is akár munkaközben, akár, amikor a családi zenekarban énekel. Jóbarátok fanoknak csak Monica, akit lehetetlen megoldhatatlan probléma elé állítani.

Mire vagy a legbüszkébb?

A családomra, azon belül is a testvéreimre. Legkisebbként annyi mindent a testvéreimtől tanultam meg! Többek között az elhivatottságot, empátiát, kitartást és a munka iránti elkötelezettséget, amit nevezhetünk maximalizmusnak is. Tudom, van árny oldala, de alapvetően a törekvés, hogy jó legyél, szerintem fontos alapeleme a fejlődésnek.

Mi a szuperképességed?

Lásd, fentebb! 🙂 Még annyival egészíteném ki, hogy szeretek és tudok is csapatban dolgozni. Ja és imádok olyan dolgokat csinálni, amit a legtöbben utálnak, pl. szortírozni, körbevágni valami papírnyomtatványt, kipakolni rendezvényen indokolatlan mennyiségű jelmezt és kelléket… stb.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Az emberek miatt. Itt most a kollégákra gondolok. Nem nagy titok, hogy a legtöbb animátor-társam a barátom is… azért ilyen közegben nem nehéz jól érezni magad munka közben. De persze a résztvevők reakciói is nagyon felemelőek tudnak lenni egy-egy rendezvényen. A kedvencem a Glamúr Lokál nevű csapatépítőnk, amikor felnőtt, komoly, dolgozó emberek, cégvezetők akár, beöltöznek és 5 perc alatt mennek át “gyerekbe”, olyan energiákat megmozgatva a játék közben, hogy öröm nézni.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Valahogy elképzelhetetlennek tűnik, hogy ne olvassak, amíg ott vagyok. Madách: Az ember tragédiája című művét választanám, mert nagyon szeretem és mert kellően nagyszabású és bonyolult ahhoz, hogy újra és újra el lehessen olvasni. Mellesleg megtanulnám Éva szerepét, mert miért ne. Ezen kívül egy füzetet is vinnék, íróeszközzel, amibe leírhatom a gondolataimat, tapasztalataimat a szigeten. Mentálisan mindenképp, de”fizikailag” is hasznos lenne szerintem a jegyzetelés; felírni az időjárás változásait, a különböző ételek ízét, hatásait stb. Amikor pedig hazatérek, ki lehet adni könyvben, “Egy grafomán számkivetett vallomásai” címmel.