Dr. Kalmár Péter

Dr. Kalmár Péter

Alapító, CEO

Péter az [eureka] Consulting & Games társalapítója, aki jelenleg CEO szerepben segíti a cég operatív vezetését. Jogi végzettségét és 9 éves pénzügyi tapasztaltait bevetve nem csak az adminisztratív dolgok terén támasz a csapatnak, az ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolattartás, valamint különböző szakmai eseményeken való részvétel is kitöltik napjait. Igazi svájci bicska, aki ha kell, játékot fejleszt, helyszínt készít elő vagy szerződést ír. Büszke vezetőnk, akinek igazi öröm egy élő csapatépítő programon találkozni a résztvevőkkel. Ha nem az [eureka] életét fűszerezi meg, szívesen gasztrotúristáskodik.

Mire vagy a legbüszkébb?

Arra ahol jelenleg tart és amerre halad az [eureka]. 2014-ben egy hobbiprojektként jött létre, pár lelkes, kreatív és tehetséges ember a szabadidejét és az energiáját fordította arra, hogy az egyszerű szórakoztatás köntöse alatt ténylegesen értéket teremtsen. Ezt követően pedig organikusan nőtt fel és halad a felnőtt kor felé az Eureka, miközben még több alkotó szellemű ember kapcsolódott be, és tette hozzá a magáét. Mindeközben kiérlelődtek a céljaink, áthatja egy modern és nyitott szellemiség, és születőben van az „Eureka-hatás”. Ahol most tartunk, az a mi közösségünknek köszönhető, ráadásul nem csak mint munkatársak vagyunk benne, hanem barátok is. Ezekre az emberekre vagyok a legbüszkébb.

Mi a szuperképességed?

Mondd valamire azt, hogy nem lehet megcsinálni: én megcsinálom. Illetve szuperképesség még a munkabírásom. Ha egy szuperhőshöz kéne hasonlítanom magam, akkor olyan vagyok, mint Ant-Man – csak nem miniben, hanem nagyban. Sokat dolgozom, átlátom az összefüggéseket, de szeretek lazulni is és szeretem a humort. Ha pedig kihívás előtt állok, akkor „óriásira növök” és nem lehet akadályt gördíteni elém.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Mert az Eureka Games nem egy munkahely, hanem egy baráti és alkotói közösség. Olyan közösség, amelyben mindig támogatjuk egymást, és egyben értéket teremtünk. Mi azon dolgozunk, hogy mások jobban érezzék magukat a munkahelyükön. Hát kell ennél jobb?

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Egy társasjátékot. Nem unatkoznék, fitten tartanám a szürkeállományomat, szimulálhatnám a játékostársakat. Ha elered az eső, akkor a játéktáblát a fejem fölé tartva nem ázna el a hajam. A doboz tetőjével és egy faággal hatékony nyúlcsapdát készítenék. A kis bábukkal medve ellen védeném magam: csak a szájába céloznék velük, hátha megakad a torkán. A játékszabály pedig alágyújtósnak sem utolsó.