Győri Zoltán

Győri Zoltán

Tréner, coach, játékfejlesztő

Zoli a kezdetekkor csatlakozott az [eureka] közösséghez színészként. Mivel szakmai és magánélete is a játék körül forog, hamar csapatunk játékosítás-gurujává vált. Spicy című, Mensa Hungariqa díjas társasjátéka eddig 12 országban jelent meg. Széles érdeklődése, amely kiterjed az agyeldobós filmektől, a csillagászati videókon át az open world számítógépes játékokig visszaköszön játékmesteri és színészi munkásságában.

Mire vagy a legbüszkébb?

A magánéletemben a családomra, a szakmai életemben pedig arra, hogy számtalan emberrel sikerült megismertetnem a modern (társas) játékok világát a @Mit Játsszunk vlog segítségével.

Mi a szuperképességed?

Szuper ötletelő vagyok, könnyen kapok ihletet. Képes vagyok arra, hogy a szellemi cenzúrámat minimalizáljam, így az elsőre hatalmas baromságoknak tűnő dolgokból is képes vagyok később hasznos, “nagy” ötleteket farigcsálni.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Azon túl hogy a barátaimmal dolgozhatok, az Eureka Games csapata mindig is egy olyan inspiráló, kreatív közeg volt, amely megbecsüli és beépíti az ötleteimet. A munkatársaim tényleg kíváncsiak és nyitottak minden innovatív megoldásra, ezért tudunk mi ennyire meghatározó élményt nyújtani a tréningjeinken és eszközeinken keresztül.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Ha a praktikumot veszem figyelembe akkor egy Rambo bicskát, de ha a szellemi oldalról közelítek, akkor Péterhez hasonlóan egy társasjátékot, szerintem a Gaia Projektet, abban van annyi hogy egy életen keresztül tanulhatnám, hogyan legyek benne igazán profi.