Győri-Nádai Réka

Győri-Nádai Réka

Tréner

Réka közel 8 éve az [eureka] közösség tagja. Soft-skills tréningek és játékos csapatépítők fejlesztésében kamatoztatja nálunk drámapedagógiai és tréneri tapasztalatait kreatív szakember és erősség coach szerepben. A Mit Játsszunk? - Magyarország legnagyobb társasjátékos csatornájának és közösségnek - egyik alapító tagja, aki sokszínű és izgalmas projektekben vesz részt a színházi rendezéstől, a szervezetfejlesztésen keresztül a regényírásig.

Mire vagy a legbüszkébb?

A kisfiamra, a házasságomra, a barátaimra és arra hogy a férjemmel mindketten olyan munkát végzünk amit szívből szeretünk – így ránk hatványozottan igaz, hogy a munkánk egyben a hobbink is.

Mi a szuperképességed?

Nekem mindig van B tervem. Remekül tudok mások fejével gondolkodni, és ez a szervezéssel, kreatív alkotással kapcsolatos feladatoknál jól szokott jönni, de bármikor beüthet a krach, és akkor szükség lehet a farzsebemből előkapott, gondosan előkészített ötleteimre. Plusz rendkívül kitartó vagyok, ha egyszer nekiülök valaminek addig nem állok fel, míg az kész nincsen és elégedett nem vagyok vele én és az ügyfél is.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Bár a mai világban sok munkahelyről hiányzik, itt alap érték a nyitottság, kedvesség és a problémamegoldó attitűd ami ezt a csapatot jellemzi. Komolyan nem tudok elképzelni olyan helyzetet egy rendezvényen, amit ne tudnánk mosolyogva, és gördülékenyen megoldani. Nekem nagy biztonságot ad ez a lelkes, közvetlen, profi és barátságos közeg, egyszerűen jó az Eureka csapat tagjának lenni.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Egy napszemüveget. Sajnos iszonyatosan fényérzékeny a szemem, ráadásul nem szeretem ha a szemembe lóg a hajam, és ez stílusos hajpántként is funkcionálhatna. Ráadásul az üvegét használhatnám tűzgyújtásra is.Ve