Dóczy Gergely

Dóczy Gergely

Rendezvényszervező, játékvezető

Dóczy az [eureka] Games csapatának lelkes animátora. Kreatív szakember, aki feketeöves problémamegoldó és zseniális rendezvényfotós is egyben. Kreatív energiáit asztali szerepjátékok mesélőjeként is kamatoztatja.

Mire vagy a legbüszkébb?

Arra, hogy sikerült olyan emberekkel körülvennem magam akikre tudom hogy számíthatok, legyen szó itt kapcsolatról barátokról vagy akár munkáról. Úgy érzem az életem minden területén megfelelő embereket tudhatok magam mellett, így bármi gondom is van az életben, ismerek valakit akihez tudok fordulni ennek megoldásra, ha esetleg úgy érezném, hogy magamtól nem tudnám megoldani.

Mi a szuperképességed?

Leginkább a kreativitásomat mondanám, amit az élet minden területén fel tudok használni, legyen szó akár munkáról akár magánéletről. Abszolút igaz rám az outside of the box gondolkodásmód, így ha problémamegoldásról van szó, akkor valamilyen ötletre mindig lehet számítani részemről (hogy ez az ötlet mennyire hasznos azt mindenki döntse el magának akkor). Emellett szakmám még a fotózás, ahol szintén jól jön ez a dolog, nem csak a fotók komponálása miatt, hanem ha épp valami extrát akarok a képbe, akkor ennek a megoldása is sikerül legtöbbször.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

A teljes banda hozzáállása a munkához lenyűgöző számomra. Rendkívül pozitív társaság gyűlt össze, aki mindent is megold ha szükség van rá, nem láttam még olyat hogy visszariadt volna bárki is egy kihívástól, az eseményeken is gond nélkül oldják meg a problémákat. Illetve ide írható még a tipikus fiatalos csapat, rugalmas/modern gondolkodás, megbízható munkakörnyezet (amit ugye minden mostani hirdetésben lát az ember, ám itt tapasztalatból mondhatom hogy igaz is!). Jól dolgoznak együtt a munkatársak, annak ellenére, hogy mindenki határozott egyéniség a saját stílusával, mégis megtalálják a közös hangot mind a munkában mind azon kívül.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Ha BÁRMI rendelkezésre áll az 1 tárgynál akkor a logikus válasz olyan lenne amivel könnyedén ki lehet jutni a szigetről, ám az unalmas válasz, én pedig nem riadok vissza a kihívásoktól, illetve 20+ évadnyi Survivor sorozat megnézése után természetesen úgy érzem készen állnék bármilyen túlélésre a szigeten, így egy szimpla multifunkciós fejszét választanék, azzal lehet élelmet is szerezni és több eszközt gyártani. Ha belefér még a kondíciókba, akkor azért egy kovakő a fejsze végébe elférhet, mert ugye mindenki tudja hogy a tűz a túléléshez elengedhetetlen ilyen helyzetben.