Bódi Gabriella

Bódi Gabriella

Alapító, CVO

Gabi CVO-ként egyik szemével mindig a jövőbe tekint és azt figyeli, hogy milyen irányba fejlődnek a piaci és az ügyféligények. A kiemelt és komplex szervezetfejlesztési folyamatokat támogatja 12 évnyi szaktudásával. Self-made nőként rengeteg tapasztalata van abban, hogyan hangolja össze a vállalkozásépítést a szakmai karrierben való kibontakozással, miközben a vezetői kompetenciáit is folyamatos fejleszti. Az Uccu Roma Informális Oktatási Alapítvánnyal roma lányok önérvényesítését segíti, valamint az Egyenlítő Alapítvány HR szakmai csoportját vezeti.

Mire vagy a legbüszkébb?

Ha a nagy egészet nézem, akkor arra, hogy teljes életet élek – és ezt nem mások kárára értem el, hanem őket is építve közben.

2014 óta fejlesztjük a szolgáltatásainkat (és persze magunkat is folyamatosan), hogy minél több olyan munkahely legyen Magyarországon, ahová az emberek nem csak a fizetésért járnak be dolgozni.

Képmutatás lenne azt mondani, hogy zökkenőmentes volt az indulás, ellenben egyre több vállalat tisztel meg minket a bizalmával, akikkel egyre nagyobb volumenű és mélyrehatóbb projekteken dolgozunk.

Mi a szuperképességed?

Nevezhetjük telepátiának. Sokszor előbb veszem észre, ha egy résztvevőnek valamilyen gondolata támad, mielőtt még bármilyen tudatos jelét adná. Ez a fajta figyelmesség nagyon hasznos a munkámban, hiszen viszonylag gyorsan kell tudnom átlátni emberek, helyzetek és rendszerek működését.

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Tehetséges és lelkiismeretes emberekekkel dolgozom együtt felvillanyozó projekteken, így sosem unalmasak a hétköznapjaink és még rengeteget is nevetünk közben. Imádom, hogy a csapatunkban ugyanúgy jelen van a szakmai felkészültség ahogy a humor is, és mindenki pontosan tudja, hogy melyikre mikor van szükség.

Ez egy nagyon izgalmas időszak az [eureka] számára és büszke vagyok rá, hogy ezzel a csapattal élhetem meg.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnél, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Egy üveg rumot! Az ital segítene átlendülni a kezdeti pánikrohamokon, – hogy egy lakatlan szigetre kerültem – az üres üveget pedig használhatnám víz tárolására vagy esetleg tűzgyújtásra.