Bárány Gergő

Bárány Gergő

Games üzletágvezető

Gergő ifjú titán az [eureka] csapatban. A Games üzletág vezetőjeként 17 évnyi rendezvényszervezési tapasztalata segíti munkáját. Bejárta az esküvőktől a fesztiválokig a terepet. Színészi munkásságából sokat merít egy-egy játék lebonyolítása során. Lego kockák módjára építi Games üzletágunkat.

Mire vagy a legbüszkébb?

Mindig is igyekeztem több lábon állni, néha már polipnak éreztem magam ennek minden előnyével és hátrányával. De az előző évek bebizonyították, hogy nem lehet elég lába az embernek. Szerencsésnek érzem magam, hogy mindig sikerül valami olyan munkát találni, amit szeretek és élvezek is csinálni. De a legbüszkébb azt hiszem arra vagyok, hogy eddig akárhányszor is estem el, mindig fel tudtam állni.

Mi a szuperképességed?

Talán az, hogy kifejezetten gyorsan alkalmazkodom. Az élet szinte minden területén, legyen szó munkáról, magánéletről, vagy csak a mindennapokról. Elég gyorsan megtalálom a helyem, és minden szituációban elnavigálok valahogyan. Ezen kívül talán még a szelektív memóriám lehet szuperképesség, bár annak megvan az árnyoldala is. Akár a saját születésnapomat is el tudom felejteni, közben meg egy kazal indokolatlan információ ragad meg a fejemben. Például, hogy 1795-ben a francia lovasság legyőzte a holland hajóflottát egy ütközetben. Ne kérdezd, hogy miért tudom… vagy hogy honnan!

Miért szeretsz velünk dolgozni?

Imádom az [eureka] energiáját, a munkához való hozzáállását. Szeretem, hogy szeretjük, amit csinálunk. Enélkül azt hiszem nem is lehetne 100%-osan teljesíteni, márpedig a cél annál kevesebb soha nem volt és nem is lehet! Innovatív egy társaság, akik nem ijednek meg a kihívásoktól.

Ha egy lakatlan szigetre vetődnèl, és csak egy tárgyat vihetnél magaddal, mit választanál?

Egy működő Vasember páncélt. Tudok zenét hallgatni, könnyen gyújt tüzet, társaságnak ott van Jarvis, és ha végleg megunom a szigetet, csak belebújok és hazarepülök. Na jó, viccet félretéve, azt hiszem, izgalmas kirándulás lenne, és nem állítom, hogy nem izgat a dolog. Bízva magamban azt merem mondani, hogy szinte bármit meg tudnék oldani kellő mennyiségű YouTube tutoriallal a hátam mögött, de az ivóvíz az necces. Ezért bár tudom, hogy ez nem a reklám helye, de egy QuenchSea-t vinnék magammal. Nem is olyan rég találták föl a hordozható sósvízből iható vizet varázsoló kütyüt, ami a legtöbb problémámat megoldaná. Minden más már a kaland része.