Szórakoztató lánybúcsú kínos pillanatok nélkül!

2019. május 12.

Olvasási idő: 4 perc

Egy lánybúcsú megszervezése szívás. Pont. Hiszen bármi legyen is a terv, valakire óriási felelősség hárul a bulit megelőző hetek és a várva várt nap során – mert a végső cél (banalitás ide vagy oda) egy felejthetetlen élmény összerakása a mindenkinek kedves barátnő számára. Szükségszerűen felmerül a kérdés: hol tud végzetesen elromlani a program? Szeretnénk segíteni nektek a bukta elkerülésében, ezért összeszedtük a három legveszélyesebb faktort.

Ismeretlen arcokból összeszokott csapat? Simán!

Barátnők, munkatársak, családtagok és más, egymásnak ismeretlen lányok egy helyen, akiknek lehetőleg együtt kellene remekül szórakoznia a menyasszonnyal. Sokak számára ez a nagybetűs Katasztrófa tuti receptje – pedig a valóságban tök más a helyzet! Egy közös pontotok ugyanis biztosan van: maga az ünnepelt, akinek a felhőtlen szórakozása most a legfontosabb célotok. És ő csak annyit szeretne, hogy mellette legyetek. Oké, az este felpörgését nehezítheti, hogy most látjátok először egymást, de egy lazító, közös kezdő játékkal ez magától megoldódik, hiszen itt legalább a többiek nevét megtanulhatjátok és hallhattok mindenkitől két szót. Mostanra egy kis kereséssel rengeteg lehetőségből választhattok: szabaduljatok ki együtt egy bezárt szobából, menjetek el közösen egy játékos vacsorára, vagy legyetek vagányak , és vadásszátok le egymást vérfarkasok bőrébe bújva, hogy tényleg izgalmasan induljon az este!

Hogyan kerüljük el az unalmas vagy kínos pillanatokat?

Erre is egyszerű a válasz: ne kössetek kényelmes – vagyis klisés kompromisszumokat! Egy izgalmas és jól megtervezett lánybúcsúnak nem kötelező eleme a petrezselyem árulása vagy a chippendale fiú, és bár persze ezek is beleférhetnek, mégis érdemes a megszokott keretekből kilépni. Az biztos, hogy sok minden a kezdésen múlik (ld. előző pont!) – ha jó a bemelegítés, már félig nyert ügyetek van a folytatással, legyen az pár kreatív feladat a menyasszonynak vagy néhány koktél egy szárnyashajón.

Mi van, ha a menyasszony nem érzi jól magát?

A kérdés fel sem merül, ha az elejétől az ő fejével gondolkoztok. Boldoggá tenné egy vadvízi rafting az esküvő előtt? Közös stylingra vágyik a belvárosban, vagy inkább kiszakadna a hétköznapokból? Szeretne minél több férfitől aláírást gyűjteni a pólójára? Egyáltalán szeretne idegenekkel szóba állni, vagy inkább csak veletek szórakozna? Ezernyi hasonló kérdést érdemes feltenni a program foglalása előtt, de egyet ne feledjetek: ha érzi a törődést, tök mindegy lesz neki, hogy szusit tanultok tekerni, vagy egy felejthetetlen, játékos nyomozás részesei lesztek.

Ugyan a szervezésre nincs általános recept, egyet érdemes megfogadnotok tehát: gyúrjatok rá az elejére! Ha az jól sikerül, mindenki kellően ellazul a folytatáshoz, és komoly eséllyel élete egyik legemlékezetesebb estéjét szerzitek a barátnőtöknek. Meleg szívvel ajánljuk ehhez a “Nem félünk a farkastól” játékot, ahol a közösségeteket éjjelente pusztító, köztetek lapító vérfarkasokat kell egymással tanácskozva megtalálnotok. Miután rengeteget nevettetek vagy szitkozódtatok az ügyes “gyilkosokon”, harapjatok valamit, és vágjatok neki a városnak! Jó szórakozást!

További programajánlataink lánybúcsúra:

[mkdf_button size=”medium” type=”” text=”Nem félünk a farkastól” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://eureka.games/nem-felunk-a-farkastol/” target=”_self” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

[mkdf_button size=”medium” type=”” text=”IGEN!” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://eureka.games/igen/” target=”_self” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

info@eureka.games

+36 30 220 3734