2021. november 02.

Olvasási idő: 2 perc

2021-ben szeptemberében publikáltuk az [eureka] Szervezeti Playbook című kiadványunkat, melyben kifejezetten a szervezeti változásra, a covid okozta kihívásokra adunk útmutatást. 

A Szervezeti Playbook azóta számtalan cégvezető és HR vezető postafiókjában landolt, valamint két nyilvános webináron  a hallgatóság kérdéseire is közösen kerestük a választ. Most pedig a Forbes, Magyarország és a világ egyik vezető gazdasági magazinja is egy részletes cikkben dolgozta fel a kiadványt, valamint szemlézte a legfontosabb megállapításait.

A Forbes teljes cikke elérhető itt:

Ennek a kiadványnak az elkészítéséhez külföldi tanulmányokat dolgoztunk fel, és mélyinterjúkat készítettük ügyfeleink HR és menedzsment vezetőivel. A megkérdezett vállalkozások között megtalálható integrált technológiai szolgáltató, gyógyszeripari óriás, televíziós műsorszolgáltató, digitális játékfejlesztő és reklámügynökség is, átlagosan 100-500 fő dolgozói létszámmal.

A célunk ezzel a szervezeti kézikönyvvel az, hogy a változásban kulcsszerepet betöltő kollégák munkáját megkönnyítsük. 

  • Vezetőként felhívjuk a figyelmed a legfontosabb átgondolandó kérdésekre, és azokra a készségekre is, amelyekre “hibrid vezetőként” szükséged lesz. Az esettanulmányokból megismerheted mások tapasztalatait is.
  • HR-esként a kézikönyvben nemcsak arra találhatod meg a választ, hogy hogyan készülj fel a hibrid munkavégzésre munkajogi szempontból, de ráláthatsz a vezetői és csoportvezetői feladatokra, így felkészülhetsz az ő támogatásukra is.
  • Csoportvezetőként pedig a távoli meeting hatékonyságának növelésétől kezdve csapatod mentális egészségének megőrzéséig találsz benne hasznos best-practice-eket.
kalmar-peter-eureka-games-2-200x200.png

Szerző: Kalmár Péter – Eureka Games alapító

EUREKA GAMES 

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok