Szakmai tervező és útmutató 2021-re

2020. december 29.

Olvasási idő: 1 perc

2020 valószínűleg adott fel neked is leckéket.

Amit 2019-ben célokként kitűztünk, márciusban gyökeresen kellett módosítani. A nehézségek lehetőséget hoztak a változásra és változtatásra, a digitalizációra és a dolgok új mederbe terelésére. Az év vége remek lehetőség arra, hogy a hétköznapok sodrásából félre álljunk egy kicsit, és rápillantsuk a munkásságunkra, eredményeinkre és előre tekintsünk a várhatóan pozitívabb 2021-es évre.

Készítettünk ezért Neked egy rövid összefoglalót és tervezőt, ami mellé útmutatóul szolgál majd a sikeres szervezeti változtatás 7 lépése. Minden lépés végére segítő kérdéseket írtunk, amik segítenek pontosabban körvonalazni a gyökérokokat és felvázolni a megoldásokat.

Nyomtasd ki, és egy finom meleg ital mellett merülj a gondolataidban 20-30 percre.[mkdf_button text=”TÖLTSD LE A PÉLDÁNYOD INNEN!” target=”_self” popup=”no” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa fa-gift” font_weight=”” text_transform=”” link=”https://eureka.games/2021-Tervezo-EurekaGames.pdf”]Boldog Új Évet kíván az EUREKA GAMES csapata!

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok