Szakértőként nyilatkoztunk a Profession.hu álláskeresési portálnak

2021. április 10.

Olvasási idő: 2 perc

Vezető pozíciót betölteni hatalmas felelősség és kihívás – ám ha jól végezzük a dolgunkat, egyben végtelenül hálás feladat is. Lássuk, mit érdemes szem előtt tartanunk!

A Profession.hu izgalmas írást jelentetett meg a vezető válás és az előléptetés kérdésköréről. A cikkben szakértőként megszólal Bódi Gabriella, az [EUREKA] Games alapítója és szervezetfejlesztési üzletágának vezetője:

Az előléptetés, amely felelősségi körünk bővülését vonja maga után, jellemzően félelemmel vegyes izgalommal tölt el minket. De akármilyen lelkesnek és tettre késznek érezzük is magunkat, a szakértő szerint nem érdemes megfontolatlanul fejest ugranunk a teendőkbe.

Először is fontos belátnunk, hogy ezentúl nem csak ügyeket és feladatokat, hanem embereket is menedzselnünk kell. Ahhoz, hogy ebbe belerázódjunk, ismeretekre és időre van szükségünk. Mérjük fel minél alaposabban az előttünk álló munkát, és ne féljünk segítséget kérni! Egy mentorálási folyamat például biztosan jobban hasznunkra válik majd, mintha egyedül és kétségbeesetten bújnánk új munkaköri leírásunkat.

– világít rá Gabriella a felkészülés kiemelt szerepére.

„Vezetőként a szervezet kulcsemberei és hajtómotorjai vagyunk – a munkatársaink elköteleződése, a folyamatok hatékonysága és a szervezetünk sikere egyaránt a mi felkészültségünkön és képességeinken alapszik” – mondja interjúalanyunk, majd hozzáteszi, nem véletlenül terjedt el a mondás, miszerint a munkavállalók céget választanak, de a vezetőt hagyják ott. Nem mindegy tehát, mit, hogyan, milyen eszközökkel és látásmóddal igyekszünk véghezvinni új szerepkörünkben.

A teljes cikk az alábbi linken érhető el:

https://www.profession.hu/cikk/eloleptettek-igy-valjunk-jo-vezetove

eureka_games_profession_cikk_eloleptetes_image.jpg[mkdf_button text=”SZERVEZETFEJLESZTÉSI MEGOLDÁSOK” target=”_self” popup=”no” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa fa-key” font_weight=”” text_transform=”” link=”https://eureka.games/online-szervezetfejlesztes-home-office-idejere/”]

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok