Sablonos legénybúcsú? Felejtsd el!

2019. május 12.

Olvasási idő: 3 perc

“Pattanjunk beerbike-ra, hívjunk egy táncoslányt, aztán szórakozzunk hajnalig a várost járva!” – sok legénybúcsúnak sajnos ez az általános receptje. Azért sajnos, mert bár egyszerű és ütős szórakozást ígér, a vőlegénynek mégsem okoz annyira maradandó élményt, mint amit megérdemelne. A kliséken túllépve, összeszedtünk néhány alternatívát, amivel Ti is nagyot tudtok virítani a férjjelöltnek.

Falkaszellem és csapatsport

Sokszor nincs nagyobb adrenalinlöket egy kiadós sportolásnál – miért ne lehetne ezt alkalmazni a legénybúcsún is? Nyugi, mi sem a szokványos sportokra gondolunk, szerencsére azoknál már jóval extrémebb lehetőségeitek is vannak. A paintball mindig tökéletes szórakozás, csakúgy, mint egy lasertag party. Ha a vőlegény inkább a hagyományos felállások híve, egy vízi foci meccset is biztosan élvezne, de rengeteg a gondolkozós megoldás is: zárjátok be magatokkal egy szabadulószobába és jussatok ki a megadott idő alatt vérre menő rejtvényeket fejtve! A ketyegő idő máshol is pörgős perceket tud okozni: próbáljátok levadászni vele a köztetek lapító, áldozatokat szedő vérfarkasokat, vagy vigyétek el egy játékos, gyilkos vacsorára – a para- és mókafaktor mindkettőnél alap…

Várost járó feladatok, tündérjelmez nélkül

Mindegyikünk találkozott már tütübe és/vagy bőszerkóba bújtatott vőlegénnyel egy söröket szorongató angol horda élén, ahogy nőktől gyűjtenek aláírásokat a szerencsétlen mellszőrére. Nehogy félreértsük egymást: a koncepció kiváló, csak iszonyú könnyű túllépni azon a szinten, ami az ünnepelt jóbarátunk ingerküszöbét egészségtelen mértékben lépi át. Ráadásul ha az elejétől masszívan itatjátok, még emlékezni sem fog rá, akkor meg minek volt az egész szervezés, nem?

A legénybúcsú róla szól és pont, ezt tartsátok szem előtt. Két jó tanács, amitől tényleg hátbaveregetős lesz a buli (orrbaveregetős helyett): finoman építsétek fel a neki szánt feladatokat, és finoman bánjatok az alkohollal is. Örülni fog, ha sokat kell interakcióba lépnie idegenekkel? Biztos, hogy poén helyett nem megalázásnak éli meg a tangagyűjtést? Egyáltalán bírja az alkoholt? Gondolkozzatok az ő fejével és tuti, hogy marha sokat fogtok röhögni – vele, és nem rajta.

Kell tánc?

Nyilván rajtatok áll, hogy az lesz-e az est fénypontja, ha barátunk kedvenc nyuszilánya az ölében ülve varázsol kedves (másod)perceket a leendő férjnek. Továbbra is megéri azonban kreatív és közösségi programban gondolkozni.

Egyet külön aláhúznánk: a kezdés durrantja be az egész este hangulatát, hogy az éjszakának már összeszokott falkaként induljatok neki. Ha már falka, akkor egy jó tipp: a “Nem félünk a farkastól” 3 órás játéka során egymás közül kell kilőnötök a népet aprító vérfarkasokat, ami valódi csapatmunkát és férfilogikát követelő feladat. Röhögjetek egymáson és gyilkoljátok le egymást vérfarkasok bőrébe bújva – ennek a folytatása garantáltan csak izmos lehet.

További programajánlataink legénybúcsúra:

[mkdf_button size=”medium” type=”” text=”Nem félünk a farkastól” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://eureka.games/nem-felunk-a-farkastol/” target=”_self” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

[mkdf_button size=”medium” type=”” text=”IGEN!” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://eureka.games/igen/” target=”_self” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

info@eureka.games

+36 30 220 3734

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok