Tanulmányok

Szervezetfejlesztési és játékosítási tanulmányaink, módszereink és segédanyagaink – hogy számodra is megkönnyítsük a munkát!

REturn 2020 ©

Digitális (PDF) tanulmányunkban körbejárjuk, hogy milyen változásokat hoz a COVID-19-t követő időszak a munkavállalók és a dolgozó csapatok életébe, milyen tényezők változnak meg a munkaszervezés világában.

Munkavállalói Elégedettségfelmérési Egyszeregy

Digitális (PDF) segédanyagunk támogatást nyújt a vezetőknek és HR-eseknek a munkahelyi “jóllét” és “hogylét” házon belüli felmérésben.

Esettanulmányok

Ügyfeleink kihívásain és a rájuk adott válaszokon, megoldásokon keresztül megmutatjuk, hogyan dolgozunk mi.

HR Heroes Párbaj – A HR Fest Lupa 2021 hivatalos játéka

Típus:
Business Gamification HR Rendezvény
Megbízó: Participatio Kft. (Business Fest)
Benchmark eredmények:

2481 látogató | 12 HR HEROES kártya  | 750 párbaj-pakli

A HR szuperhősök 2020 után ismét visszatértek! Míg az első küldetés, 2020-as küldetés még arról szólt, hogy a szuperhősök összegyűljenek, a következő évben már akcióba is lendültek: egy egész napos keretjáték során mérték össze erejüket a közönség részvételével.

HR Heroes keretjáték a 2020-as HR Fest Lupán

Típus:
Business Gamification HR Rendezvény
Megbízó: Participatio Kft. (HR Fest)
Benchmark eredmények: 1700 látogató | 13 állomás | 723 regisztrált aktivitás
A nap, amikor játékra fogtuk a HR szakmát! Napfény, pálmák, szupererők és szuperhősök...  A HR Heroes játék játékban egy vérbeli kalandos és agytornász „fejvadászatban” kellett megkeresni a HR karaktereket, és teljessé tenni a szuperhőskollekciót – mindezt egy nyereményjátékkal is nyakon öntve.

Pitch Király keretjáték és társasjáték a Business Fest 2022-n

Típus:
Business Gamification Rendezvény
Megbízó: Participatio Kft. (Business Fest)
Benchmark eredmények:

4110 látogató | 500 doboz társasjáték | 5 kiemelt kiállító

Az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül! Te is számtalan világmegváltó ötlettel álltál már elő, de mindig hiányzott hozzá a kezdőtőke és a befektetők? Ez ihlette a Pitch Királyt, a gyűjthető kártyapaklit, melyet a HR Fest x Business Fest közönségének fejlesztettünk, így csempészve (társas)játékos hangulatot egy üzleti fesztiválba.

Talent Kiválasztás az Unicredit Bank részére

Típus:
Gamification HR
Iparág:
Megbízó: Unicredit Bank Zrt.
Benchmark eredmények:

32 jelölt | 5 csoportos játékosított AC  | 20 kiválasztott Talent

Mi a közös a kalandozó lovagokban és az Unicredit Tehetségeiben? Hogy mindannyian olyan erényeket mutatnak és értékeket vallanak, melyeknek köszönhetően a munkahely nemcsak az egy helyen dolgozó emberek gyűjtőhelye lesz; hanem egy inspiráló, tudásmegosztáson alapuló, együttműködő, a sikereket közösen elérő közösség, ahová tartozni jó. Ezt bizonyították az Unicredit Talent jelöltjei egy kiválasztási játékban, Hommofisz Királyságában kalandozva.

Szervezetfejlesztés a Mindclash Games csapatával

Típus:
Szervezetfejlesztés
Megbízó: Mindclash Games (GMH Games Kft.)
Benchmark eredmények:

2,5x projektteljesítmény-javulás | 310 munkaóra  | új folyamatmenedzsment: MCG Agile

Hogyan vált fél év alatt egy lelkes, társasjátékfejlesztő garázscégből egy, a világ élvonalába tartozó, agilisan működő kiadóvá? Mindezt úgy, hogy a maroknyi csapat nemcsak összetartóbb és elkötelezettebb lett, hanem a hatékonyságuk lényegében megháromszorozódott? Erről szólt a szervezet- és folyamatfejlesztési együttműködésünk a Mindclash Games tehetséges és fiatal munkatársaival, akik azóta dollármilliós projekteket fejlesztenek és még a Forbes hasábjaira is fellőtték magukat.

Techmester keretjáték a SmartHomeExpo 2021-en

Típus:
Gamification Szervezetfejlesztés
Megbízó: SmartOpert Kft.
Benchmark eredmények:

1321 regisztrált résztvevő | 50 online előadás  | 11 szakmai kiállító

Hogy mitől is volt más a SmartHomeExpo, mint más okosotthon konferenciák? Például ott volt TechMester, aki rögtön egy csomó ajándékkal árasztotta el a konferencián részt vevő és "arra érdemes" jelentkezőket.  Emellet segített körülnézni, megismerkedni a többi résztvevővel, előadóval és kiállítóval, és vele még többet megtudhatott a közönség az okosotthonok világáról.