Szórakoztató és aktív csapatépítő játék a hétköznapok hőseinek, mely aktiválja a szupererőtöket.

Legfontosabb tudnivalók a csapatépítő játékról

A résztvevő vendégeket szuperhősökké változtató, aktív, játékos rendezvény 25-80 fő részére
Játékidő: 2 óra
Nyelv: magyar vagy angol
Változatos, könnyed feladatokkal gazdagított kvízjáték, színi jelenetekkel és rengeteg szuperhőssel
A főgonosz nagyon hasonlít, Dr. Daniel Detoc-ra, de Nicolas Cage-re is!
Ez a csapatépítő játék Budapest területén vagy bármelyik vidéki helyszínen teljes élményt ad, rajtatok áll, hol szeretnétek megtartani a csapatépítőt!

Fedezd fel a benned rejlő szuperhőst!

Résztvevőink ezen a különleges estén szuperhősökhöz illő képességekre tesznek szert, majd könnyed és játékos csapatfeladatok mentén végigjárják a “hőssé válás útját” a ráébredéstől a heroikus végső csatáig.

A hétköznapok szuperhősei inkognitóban mozognak közöttünk, ám a jókedvhez és a világmegmentéshez különféle kellékeket és kiegészítőket is biztosítunk. A felejthetetlen hangulatról csavaros kerettörténetbe ágyazott, ötletes játékmenet gondoskodik, melyet zenével és kivetítéssel kísérünk.

Hogyan zajlik a játék?

Ebben a nagy nevetésekkel és kreatív fordulatokkal tarkított partijátékban a vendégek asztalok köré rendeződve, csapatokban játszanak, profi animátoraink és színészeink segítségével közösen élve át a kalandot.

A hangulatos, pontokért folyó vetélkedőben kvízkérdések és fejtörők éppúgy helyet kapnak, mint a közös alkotás vagy az aktívabb, minden csapattagot megmozgató feladatok. Nem lesz olyan kolléga, aki ne találná meg azt a feladatot, amit testhezálló a számára! Amelyik szuperhős csapatnak az est végére a legtöbb pontot sikerül begyűjtenie, az megnyeri a fődíjat.

Kinek ajánljuk ezt a játékot?

Ez a csapatépítő játék Budapest területéről indulva az egész országban képes megtalálni a szuperhősöket! Ideális választás nagy létszámú csapatoknak, akár a fővárosban, akár vidék helyszínen biztosítani tudjuk a teljes és felejthetetlen élményt! A játék fejleszti az együttműködést és segít megtalálni minden résztvevő legtitkosabb vágyát: hogy milyen szupererőre vágyik igazán! Ha valaha ábrándoztatok róla, milyen lenne egy pislogásnyi idő alatt láthatatlanná válni, végtelen fizikai erőre szert tenni, segédeszköz nélkül repülni vagy olvasni mások gondolataiban, ez nektek szól!

Ők is a Szuperhős Kihívást választották:

Az Eureka-hatás hamar elért bennünket is, a hangulat mindvégig fergeteges volt a csapatépítő játék alatt, mindenki előhozta magából a Szuperhőst, a játék során új oldalukról ismerhettük meg a kollégákat. Rengeteg nevetéssel ajándékozott meg minket ez a szuper csapatépítés – a program mindenkit kikapcsolt és feltöltött.

Szücs Ildikó – marketing menedzser PERI Kft.
Típus Szórakoztató csapatépítő játék a hétköznapok hőseinek
Létszám 25 - 80 főig
Időtartam 120 perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).