Egyedi igényekre alakított moduláris tréning, játékos helyzetgyakorlatokkal és profi tréner-színészekkel, az eredményes csapatokért!

Legfontosabb tudnivalók

Együttműködést fejlesztő, játékos tréning 5-40 főig
Időtartam: 4 * 70 perc, közötte szünetekkel
Nyelv: magyar vagy angol
Izgalmas fordulatok, kooperáció és játékos feladatok egy általatok irányított kerettörténetben

Egy oldott hangulatú szituációs tréning, ahol ti teremtitek a helyzeteket!

A “Szabad Nap” olyan nyitott tematikájú vállalati tréning, ahol helyzetgyakorlatok segítségével nézünk rá a munkahelyen lehetséges mindennapi problémákra, és játékos formában oldjuk meg azokat. A kollégák egy olyan megoldásközpontú, interaktív tréningen vesznek részt, ahol az adott váratlan helyzeteket és viselkedéstípusokat improvizációs színészek modellezik a rögtönzés kreatív eszközeivel.

A “Szabad Nap” játékosított tréning kifejezetten alkalmas a rugalmas helyzetkezelést kívánó körülmények modellezésére, illetve a kihívásokat jelentő helyzetek magabiztos kezelésének gyakorlására. A programot minden esetben megelőzi egy részletes felmérés, mely során a megrendelővel közösen azonosítjuk a felmerülő problémákat és fejlesztendő területeket. Ezek alapján állítjuk össze a teljes mértékben személyre szabott programtervet.

Választható Modulok

Egy képzési nap során az alábbi modulok közül eggyel foglalkozunk részletesen

Vezetői kompetenciafejlesztés

A hosszútávú motiválás és bizalomépítés képességét, illetve a mentor attitűdöt action learning esetfeldolgozó technikák segítségével fejlesztjük. A szerepjátékok alkalmával résztvevőinknek lehetőségük lesz a Belbin csoportszerepeknek megfelelő delegálás valamint a felhatalmazó vezetés gyakorlására.

Eladástechnika és ügyfélkezelés

Az improvizációs színészek olyan ügyféltípusokat jelenítenek meg, akik kezelése változatos technikákat igényel. A kollégák gyakorlatorientált tréningen sajátítják el a win-win helyzetkeresést, az empatikus hozzáállást, miközben határozott és professzionális kommunikációt alkalmaznak. Emellett megtanulják hatékonyan és stresszmentesen kezelni az ún. “problémás ügyfeleket” is.

Asszertivitás és együttműködés

A kommunikációs tréningnap során olyan érzelmileg kihívást jelentő szituációkat jelenítünk meg, melyek a munkatársak mindennapi munkavégzése során jelentkeznek. A szerepjátékos feladatoknak köszönhetően erősödnek a szociális kompetenciák és a munkatársak olyan kommunikációs elemeket sajátítanak el, ahol az önérvényesítést agressziómentesen, ám mégis agilisan tudják képviselni. A felmerülő helyzetekre konkrét megoldásokkal távoznak a résztvevők.

Stresszkezelés és konfliktuskezelés

A tréning során a munkavégzés során felmerülő belső (szervezeten belüli) problémás helyzeteket modellezünk, majd ezt követően olyan stratégiákat alakítunk ki, melyek hatékonyan segítik az együttműködést a különböző személyiségtípusok között. Fókuszba helyezzük az egyéni önbizalom növelést és a tiszta, tárgyilagos kommunikációt.

A tréning elemei

Felmerülő problémás helyzetek modellezése és újrarendezése színészek segítségével

Csapatépítő játékos elemek stresszmentes hangulatban, teljesítési kényszer nélkül

Szituációs játékok, melyben a résztvevők változatos helyzeteket élhetnek át

Önbizalomnövelő helyzetgyakorlatok, ahol minden ötlet hasznos!

Közösségi gyakorlatok az együttműködés fejlesztésére

Kis- és nagycsoportos körben kommunikációs stratégiák fejlesztése

Típus Egyedi szervezeti igényekre alakított moduláris, improvizációs tréning
Létszám 5 - 40 főig
Időtartam 300 perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).