Mély és szórakoztató kooperációs csapatépítő játék taktikával, emberismerettel – és rejtőzködő vérfarkasokkal.

Nagyon hálás vagyok az Eureka csapatának, hogy kipróbálhattuk ezt a pszichológiai társasjátékot, ami nem nélkülözte a logikát és az intuíciót. Abszolut flow-élményem volt végig a játék alatt! Polgármesterként megmenthettem a falu polgárait a vérfarkasoktól, amiért még elismerő oklevelet is kaptam. Ez büszkeséggel és olyan örömmel töltött el, hogy teljesen feldobta a napomat és az azutániakat is!

Dósa Judit – rovatvezető, Frappa Magazin

Legfontosabb tudnivalók a csapatépítő játékról

Kommunikációra és együttműködésre épülő csapatépítő játék 8-16 fő részére
Játékidő: 2 óra
Nyelv: magyar vagy angol
Közvetlen hangulatú, több körből álló csapatépítő játék, taktikai elemekkel és emberismerettel
A játék szerzője és házigazdája: Győri Zoltán, a Mit játsszunk csatorna vezetője

Miről szól a csapatépítő játék?

A játékosok egy gyanútlan kisváros többnyire ártatlan polgárait alakítják, akikre néhány korántsem ártatlan vérfarkas vadászik. A bestiák azonban beépültek a városlakók közé, így a polgároknak még azelőtt meg kell megtalálniuk őket, mielőtt még “felfalnák” a lakosságot. Nappal a polgárok gyűlésen választják ki a leggyanúsabb személyt, és kiszavazzák maguk közül. Éjszaka pedig a bestiák újabb portyára indulnak.

Hogyan zajlik a csapatépítő játék?

Ebben a “titkos szerepes” csapatépítő játékban a résztvevők egy asztalt kényelmesen körbe ülve beszélgetnek egymással. Megpróbálják úgy irányítani a társalgást, hogy eltereljék magukról a gyanút, és apró jeleket keresve kikutassák maguk közül a “vérfarkas” társukat.

Az igazi szerepeket azonban csak a Játékmester ismeri, aki végigvezeti a résztvevőket ezen a fordulatos és felejthetetlen nyomozáson.

Kinek ajánljuk?

Ideális játék kis létszámú csapatoknak, akik szeretnének egy izgalmas, közös kalandot átélni anélkül, hogy nagyon ki kellene lépniük a komfortzónájukból. A Nem félünk a farkastól! csapatépítő játék egyszerre hoz el izgalmat, nosztalgiát és a nyomozás vérpezsdítő hatását. Segítségével sok apróságot megtudhatunk a kollégáinkról és a klikkesedés kizárt, hiszen lehet, hogy épp a legjobb barátunk az ádáz vérfarkas!

Ők is a Nem Félünk a Farkastól-t választották:

Típus Gondolkodós társasági játék, rejtőzködő vérfarkasokkal
Létszám 8 - 16 főig
Időtartam 120 perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).