Kalandos és kreatív nyomozás az eltűnt Mikulás nyomában – együttműködést és képzelőerőt próbára tevő könnyed csapatépítő játék az online térben.

Legfontosabb tudnivalók

ONLINE platformok: Zoom, Webex, Microsoft Teams
Kreatív nyomozás és sztorialkotás ONLINE 15-40 fő részére.
Játékidő: 90 -120 perc
Nyelv: magyar vagy angol

A MIKULÁS ELTŰNT! MÁR MEGINT!

Minden év karácsonyát követően a Mikulás fergeteges céges utóbulit tart, ahol az egész évben keményen dolgozó manók végre kulturáltan kiengedhetik a fáradt gőzt. Idén azonban apró hiba csúszott a szervezésbe, és túl sok csokilikőrt rendeltek. Az elszabadult party híre végigszaladt az Északi-sarkon és rendkívül hamar egész fesztivállá nőtte ki, mely egészen reggelig tartott, amikor is Télanyó kétségbeesetten riasztotta fel a megfáradt mulatozókat. Jajveszékelve adta a manók tudtára, hogy nincs meg a Télapó, majd egy különösen fontos küldetéssel bízta meg őket: józanodjanak ki! Ja, és persze találják meg a Mikulást is.

Hogyan zajlik a karácsonyi online csapatépítő játék?

Az karácsonyi online csapatépítő játék során a játékosok nyomozócsapatokba rendeződnek, és ezek a nyomozócsapatok együtt játszanak, a céljuk, hogy kiderítsék, mit történt a Mikulással. Ehhez 3 küldetésen vesznek részt, azonban a küldetések során szétszórjuk őket külön küldetésszobákba, ahol nyomokat kapnak a rejtély megfejtéséhez. Ezt követően ismét az eredeti nyomozócsapatukba rendeződnek, és közösen összerakják a kirakós elemeit. Mivel minden küldetésre újra osztjuk a csapatokat, így minden játékos a nyomozócsapatának gyűjti a nyomokat. A három küldetés végeztével azok a játékosok lesznek a program győztesei, akik a legpontosabban fejtik meg a Mikulás eltűnése körüli rejtélyt.

A játék velejét a kreatív sztorialkotás adja -vagyis maguk a játékosok azok, akik a lehető leglogikusabban egyben a legszínesebben találják ki a hihetetlen történet részleteit. Megdöbbentő fordulatok, hihetetlen csavarok teszik a rejtélyt nemcsak izgalmassá, hanem megoldhatóvá is. Engedjétek szabadra a fantáziátokat, hiszen az Északi Sarkon bármi megtörténhet!

Típus Kooperatív és kreatív közösségi nyomozás, ahol a főszereplő a képzelőerő! Próbáld ki te is karácsonyi online csapatépítő játék - élményünket!
Létszám 15 - 40 főig
Időtartam 90-120 perc
Helyszín ONLINE platformok: Zoom, Webex, Microsoft Teams
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).