Rejtély és kaland az Északi Sarkon – egyszerre kooperatív és kompetitív online, játékos csapatépítő kis és nagy csapatok részére.

Legfontosabb tudnivalók

ONLINE platformok: Zoom, Webex, Microsoft Teams
Egyszerre kooperatív és kompetitív, ONLINE játékos csapatépítő 5-70 fő részére.
Játékidő: 80-90 perc
Nyelv: magyar vagy angol
Gyors, könnyed és szórakoztató kooperatív játékok, változatos formában.

Segítség! A Mikulás eltűnt! A karácsony jövője a Ti kezetekben van!

Idén korábban jött a karácsony a Télapó számára, ugyanis Elon Musk egy vadonatúj Tesla szánnal ajándékozta meg. A tesztrepülés azonban csúnyán félresiklott: az ajándékok kiestek, az öreg véletlenül katapultált, a szán pedig lezuhant. Télanyó azonnal mozgósította a Különleges Manó Alakulatot. Ezekre a kivételes manókra hárul hát a feladat, hogy felkutassák azt a három helyszínt a világban, ahol megtalálják az ajándékokat, a szánt és magát a Télapót és végül megmentsék a karácsonyt.

Hogyan zajlik a mikulásjáték online?

Emlékszel még az „Egy perc és nyersz” című műsorra? Programunk, a tévés vetélkedőműsorhoz hasonlóan gyorsan, rövid idő alatt teljesíthető kihívásokra invitálja a játékosokat, melyek könnyedek és szórakoztatóak. Ezeket lehetőségük lesz egyedül, a csapattársakkal vagy a családdal közösen végrehajtani, ezáltal megteremtve az igazi partihangulatot a virtuális térbe.

Jelszavunk, hogy semmi sem kötelező!

A mikulásjáték online kiadásában a játékosok kisebb csapatokra bontva nyomokat gyűjtenek, amik segítik elvezetni őket az elveszett ajándékokhoz, a lezuhant szánhoz és a Télapóhoz. A három helyszínhez tartozó nyomokat három küldetés során szerezhetik meg a játékosok, mely küldetések több kisebb játékos feladat közös megoldásával teljesíthetőek. Mivel minden küldetésre újraosztjuk a csapatokat, így minden játékos magának gyűjti a nyomokat. A három küldetés végeztével azok a játékosok lesznek a program győztesei, akik a leghamarabb fejtik meg a három helyszínt a megszerzett nyomok alapján.

Érdekes és pörgős virtuális csapatépítésnek volt. Majd felmérem, hogy tetszett a kollégáknak. Profi és barátságos volt a csapatotok, kellemes kikapcsolódás volt.

József – Accenture
Típus Vérbeli karácsonyi online csapatépítő játék
Létszám 5 - 70 főig
Időtartam 80 perc
Helyszín ONLINE platformok: Zoom, Webex, Microsoft Teams
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).