Interaktív csapatépítő kémkedés, elmés fejtörőkkel, és egy csavaros történettel.

Legfontosabb tudnivalók a csapatépítő játékról

Interaktív nyomozós csapatépítő játék 13-30 fő részére
Játékidő: 100 perc
A játék angol és magyar nyelven is elérhető
Logikai és kooperációs feladványok, szórakoztató átkötő jelenetekkel, ízig-vérig krimi köntösbe bújtatva
A játék egy újabb történet Az Underwood-rejtély világában, mely önállóan is játszható. A főnyomozó azonban még mindig kiköpött Nicolas Cage.

Csatlakozzatok a Világ Igazságszolgáltatóinak Titkos Szövetségéhez!

A közel két órás csapatépítő játékban a bűnüldöző szervek nemzetközi konferenciáját egy váratlan esemény szakítja félbe: színre lép egy rejtélyes gazfickó, és az egész világot érintő ördögi tervének megvalósítását élőben közvetíti. A furcsa következményeket csak a legrátermettebb ügynökök képesek megakadályozni, akik kapva-kapnak az alkalmon, és erőiket egyesítve összefognak a gonosztevő ellen. Az akcióban segítségükre lesz a Világ Igazságszolgáltatóinak Titkos Szövetsége, avagy a VITSZ három titkosügynöke is, akik szórakoztató színi jelenetekkel lendítik előre a történet kerekét, miközben segítik a játékosokat a rejtély felgöngyölítésében. A játék egy vérbeli kémtörténet, izgalmas feladványokkal és talányokkal, ahol a csapatok egyik rejtvényről a másikra haladva gyűjtik a nyomokat – de képesek-e megállítani a titokzatos gonosztevőt?

Hogyan zajlik a csapatéptő játék?

A résztvevők logikai feladványokat és fejtörőket (pl: kódfejtés) oldanak meg, csapatosan versengve, alkalmanként pedig közösen együttműködve. A játékosok 3-4 csapatot alkotva, vérbeli kémek bőrébe bújva erednek a gonosztevő nyomába. Váratlan kihívások és még váratlanabb fordulatok várják a résztvevőket, amíg a kétbalkezes segítőik támogatásával leleplezik a gazfickót. Ehhez azonban logikai feladványokon, nyomozói készségeik kiaknázásán és a kreativitásuk felhasználásán keresztül vezet az útjuk.

Kinek ajánljuk ezt a játékot?

A Kémjátszma csapatépítő játék ideális választás azoknak a közepes létszámú társaságoknak, akik szívesen kerülnek éles helyzetbe, és akik nem félnek attól, hogy maguk alakítsák a történet menetét. A játékosok a program során valódi döntéshelyzetekbe kerülnek, melyek hatással vannak a történet végkimenetére is.

A nyomozás hangulatát a színi jelenetek is megadják, így ha kicsit nehezebben oldódik fel a csapat egy része, az sem akadály! Ha lételemetek az izgalom, és szívesen oldotok meg közösen talányokat, ez a csapatépítő program nektek szól!

Típus Interaktív csapatépítő kémkedés, elmés fejtörőkkel, és egy csavaros történettel.
Létszám 13 - 30 főig
Időtartam 100 perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar/angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).