Lehengerlő és egyedi improvizációs kvízjáték, ahol a téma és a játék Ti magatok vagytok!

Legfontosabb tudnivalók

ONLINE platformok: YouTube Live Stream + Mentimeter
Felejthetetlen ONLINE improvizációs játék és kvízshow, mely egyedi és megismételhetetlen, 30 főtől
Előadás hossza: 90 perc
Nyelv: magyar vagy angol
Hatalmas nevetések, itt-és-most rögtönzések, és interaktív játék a közönséggel
A felejthetetlen és megismételhetetlen előadásban partnerünk az ITT ÉS MOST TÁRSULAT

Az online impró-kvíz show!

Célunk egy könnyed és szórakoztató online esemény megszervezése, mely igazi közösségi élményt nyújt a kollégáknak, bármilyen távol is legyenek éppen egymástól valójában. Pezsgő hangulatú, exkluzív programunkat azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőségi szórakozást, a jó humort és a játékos, lendületes előadásokat.

A virtuális színpadon az [EUREKA] Games improvizációs csapata: 1 műsorvezető és 3 vérbeli színész, akik rögtönzésükkel fergeteges hangulatot varázsolnak a vendégeknek. Témánk pedig mi is lehetne más, mint Ti magatok, a munkátok, hivatásotok és a humorral átszőtt, nem is szürke hétköznapjaitok. A nézők ötleteiből inspirálódott improvizációs színi jelenetek és kvízkérdések váltakozására épülő műsor, mellyel megteremtjük az összetartozás érzését, vidám hangulatban!

Hogyan zajlik az online impro-kvíz show?

Az online impro-kvíz show alatt folyó interaktív jeleneteket a műsorvezető bizonyos pontokon megszakítja, így adva lehetőséget arra, hogy a nézők élőben, valós időben döntsenek az események további menetéről. Így minden előadás egyedi, a jelenlévők által befolyásolt, felejthetetlen sztori kerekedik ki színészeink játékából.

A műsorvezető rátok szabott és rólatok szóló érdekességekkel készül, olyan különleges “fun-fact” gyűjteménnyel, melyet a legravaszabb kollégák sem fognak tudni “kiguglizni” játék közben. A jó válaszokért pontokat gyűjtenek a résztvevők. A program végén a legtöbb pontot elért győztes csapatokat jutalmazzuk.

Szeretném megköszönni nektek a mai programot, szuper volt! Örülök, hogy ennyien részt vettek a kollegák, és azt gondolom, hogy aki követte a programot nagyon jól érezte magát! Profi volt a megvalósítás, a logók, képzési területek megjelenítése!

Marton Tímea – Metropolitan University, Képzésszervezés
Típus Interaktív szórakoztató élmény nagy létszámú rendezvényre!
Létszám 30 - 300 főig
Időtartam 90 perc
Helyszín ONLINE platformok: YouTube Live Stream + Mentimeter
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).