Vidám beszélgetésindító játék kis létszámú csoportok számára a Mit Játsszunk? vlog alapítójától.

Legfontosabb tudnivalók az Igen! csapatépítő játékról

Beszélgetős, ismerkedős társasági játék 4-10 fő részére
Játékidő: 75 perc
Nyelv: magyar vagy angol
Vidám, beszélgetés-indító játék, mely során jobban megismerik egymást a résztvevők
A játék szerzője és házigazdája: Győri Zoltán, a Mit játsszunk csatorna vezetője

Fantasztikus hangulat, csapatkohézió, ön- és társismeret!

Az ’Igen!’ szórakoztató, hatalmas nevetésekkel tarkított, beszélgetős partijáték, melyet Győri Zoltán nagy sikerrel kiadott társasjátékából fejlesztettünk.

Az “Igen!” partijátékot kifejezetten azért hoztuk létre, hogy egy tartalmas és szórakoztató program megszervezése ne legyen többé fejfájás! A játékosok a kártyákon olvasott kérdések alapján mélyülnek el egy-egy érdekes témában, melyek a hétköznapi életben jellemzően nem merülnek fel. Pörgős játékélmény, változatos kérdések; igazi közösségi élmény élőben vagy a virtuális térben!

Hogyan zajlik a játék?

A játékban résztvevők közösen kapnak eldöntendő (igen-nem) kérdéseket, melyeket először magukra vonatkozóan válaszolnak meg titkosan (Pl. “Többször is megnyomod a lift gombját?“ vagy “Szereted a retró zenét?“). Ezt követően a többieket illetően is tippelnek, vajon hány ember mondott az adott kérdésre IGEN választ. A helyes tippért pontok járnak, a legtöbb pontot összegyűjtő játékosok pedig ajándékban részesülnek. A programot gyakorlott játékmester vezeti.

Kinek ajánljuk?

Győri Zoltán Igen! csapatépítő játéka megfelelő választás azoknak, akik szeretik a beszélgetős, pörgős játékokat. A csapatépítő játék különlegessége abban rejlik, hogy könnyen helyzetbe hoz mindenkit és nem csak a kollégákról, magunkról is sok új dolgot megtudhatunk, mert előfordulhat, hogy sosem gondolkodtunk el még azon a kérdésen, amit nekünk szegez a játék.

Ők is az Igen!-t választották:

Az Igen! számomra az elmúlt évek legélvezhetőbb közösségépítő játéka. Ami számomra nagyon vonzó volt benne már a megismerésekor, hogy teret ad arra, hogy a társaság maga döntse el: gondolkodós, elmélkedős, elmélyülős élményre vágyik-e, vagy pedig pörgős, nevetős estére a többiekkel. Bármelyik is volt épp soron, minden játék során szembejöttek olyan kérdések, amiket eddig nem tettem fel magamnak és elgondolkoztattak, és így volt ez azokkal is, akikkel épp játszottunk. Akár új társasággal, akár a régi barátokkal vagy családdal, az Igen!-t én nem hagynám ki egy játszós estéből.

Sára – Magánszemély
Típus Vidám beszélgetésindító játék kis létszámú csoportok számára a Mit Játsszunk? vlog alapítójától.
Létszám 4 - 10 főig
Időtartam 75 perc perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).