Egész estét partyjáték a Nagy Gatsby titkos mulatójában – könnyed és gyors feladatokkal, melyek szórakoztatóak és összekovácsolják a társaságot.

Visszarepített minket kicsit a múltba, a sokszor kevésbé aktív társaság is végig játszani tudott, senki nem ült le, vagy vonult félre, mindenki nagyon jól érezte magát. A 3 játékmester nagyon kedves volt, szuperül koordinálták a csapatot. Az egyeztetési folyamat is nagyon könnyed és gyors volt, pedig eléggé last minute-ban kértünk ajánlatot. Csak ajánlani tudom az Eureka Consulting & Games-t!

Szabó Renáta – Office Assistant, STORCK HUNGÁRIA KFT

Legfontosabb tudnivalók a csapatépítőről

1920-as éveket megidéző csapatépítő játék 30-150 fős csapatoknak
Játékidő: 90 perc
Nyelv: magyar vagy angol
Vérbeli networking játék: könnyed és gyors feladatok, melyek szórakoztatóak és összekovácsolják a társaságot
Egy csapatépítő Budapest szívében vagy vidéken, Mr. Gatsby mindenhol hangulatba hoz!

Legyetek ti a Glamúr Lokál legbefolyásosabb vendégei!

A Glamúr Lokál egy aktív, networking partijáték, ahol a játékosok korabeli üzletembereket, a maffia tagjait, Hollywood feltörekvő sztárjait vagy szenzációhajhász firkászokat alakítva érkeznek a Nagy Gatsby titkos mulatójába. Mindannyian azért jöttek, hogy megkaparintsák a fődíjat.

A korszak látványos dekorációival, hangulatos zenével és kiegészítőkkel várjuk a csapatokat, akik egyszerű és rövid feladatokat oldanak meg, hogy övék lehessen az est fődíja. A hangulatért és a szórakoztató versengés lebonyolításáért 3-8 színész-animátor felel.

A csapatépítő Budapest területén vagy vidéken is megállja a helyét, hiszen mindent, ami a hangulatért felelős, mi biztosítunk!

Hogyan zajlik a játék?

A játék első felében vendégeink egyéni és csapatos küldetéseket teljesítenek, így növelve a csapatuk befolyását. Bárki húzhat bármennyi új feladatot a győzelem érdekében, ám azok elvégzése sosem kötelező. A résztvevők kedvük szerint ki- és bekapcsolódhatnak a játékba, amiben végig segítséget nyújtanak közvetlen és kedves animátoraink is. A feladatok végrehajtása szimultán és kötetlenül zajlik, így a résztvevőkön nincsen szereplési kényszer.

A játék során egy 20-as évekbeli New Yorki szórakozóhelyet és az ott zajló intenzív társasági életet idézzük meg. Szerepet játszani és beöltözni lehet, de egyáltalán nem kötelező. Számtalan kiegészítővel készülünk, melyet a résztvevők magukra ölthetnek (kalapok, nyakkendők, boák, tollas fejdíszek, stb…).

Kinek ajánljuk ezt a programot?

Ez a csapatépítő program kifejezetten nagy társaságok számára ideális! Számtalanszor megtapasztaltuk már, hogy a legszkeptikusabb résztvevők is percek alatt átlényegülnek maffiozóvá, firkásszá vagy üzletemberré. Ezért, ha a kollégákat megítélésed szerint nehéz bevonni a játékba, szintén remek választás lehet számotokra Gatsby partija! Kooperatív és kompetitív egyszerre, így mindenki megleli benne a saját számítását!

Ők is a Glamúr Lokált választották:

Típus Egész estét partyjáték a Nagy Gatsby titkos mulatójában
Létszám 30 - 150 főig
Időtartam 90 perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).