Szuperhős-kaland az online térben – egyszerre kooperatív és kompetitív online, játékos csapatépítő kis és nagy csapatok részére.

Legfontosabb tudnivalók

ONLINE platformok: Zoom, Webex, Teams
Egyszerre kooperatív és kompetitív, online, játékos csapatépítő 5-70 fő részére.
Játékidő: 80 perc
Nyelv: magyar vagy angol
Gyors, könnyed és szórakoztató kooperatív játékok, változatos formában.

Szuperhőstanoncok! Mentsétek meg a világot!

CsodaCsávó, HiperHaver és AtomAsszony – ők hárman a Tökös Trió, a Föld legnagyobb szuperhősei, együtt minden veszélyt és szupergonoszt képesek megállítani; de mi történik, ha a gaztevők összefognak? A Galád Brigád a világ legundokabb szupergonoszaiból állt össze, hogy együttes erővel legyőzzék és fogságba ejtsék Földünk legnagyobb hőseit és átvegyék az uralmat. Eljött az idő, hogy a hősök új generációja, vagyis Ti, a Szuperhős Képző növendékei, megmentsetétek a világot: fogjatok össze, győzzétek le a Galád Brigádot és szabadítsátok ki a Tökös Triót!

Hogyan zajlik az online csapatépítő program?

Az online csapatépítő program során a játékosok kisebb csapatokra bontva nyomokat gyűjtenek, amik segítik elvezetni őket az elrabolt szuperhősökhöz. A három helyszínhez tartozó nyomokat három küldetés során szerezhetik meg a játékosok, mely küldetések több kisebb játékos feladat közös megoldásával teljesíthetőek.Mivel minden küldetésre újraosztjuk a csapatokat, így minden játékos magának gyűjti a nyomokat. A három küldetés végeztével azok a játékosok lesznek a program győztesei, akik a leghamarabb fejtik meg a három helyszínt a megszerzett nyomok alapján.

Nagyon köszönjük az együttműködést és a szuper játékokat a mai Givaudan Global Team Buildingen, nagyon jól éreztük magunkat, számos pozitív visszajelzést kaptam a kollégáktól. Kiváló munkát végeztetek!

Tariska KrisztaGlobal Project Manager, Logistics
Típus Szuperhős kihívás a (Home) Office-ban!
Létszám 5 - 70 főig
Időtartam 80 perc
Helyszín ONLINE platformok: Zoom, Webex, Teams
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).