Interaktív csapatépítő nyomozás két felvonásban, színi jelenetekkel és elmés fejtörőkkel, a krimitörténetek rajongóinak.

Csapatépítő program megvalósítására kerestünk egy céget, akik szórakoztató, logikai feladványokkal sarkallnak minket a még jobb együttműködésre, és erre a feladatra az Eureka Consulting & Games tökéletes választás volt. Remek másfél órás programot kaptunk, angol nyelven, csodás színészekkel és remek szervezéssel. Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!

Fodor Viktória – HR Administrator  GE People Operations

Legfontosabb tudnivalók a csapatépítő programról

Interaktív nyomozós csapatépítő program 14-30 fő részére
Játékidő: 2 óra
A játék angol és magyar nyelven is elérhető
Logikai és kooperációs feladványok, szórakoztató átkötő jelenetekkel, ízig-vérig krimi köntösbe bújtatva
A nyomozás vezetője kísértetiesen hasonlít Nicolas Cage-re

Gyilkosság történt a villában és a tettes közöttetek lapul!

A két órás csapatépítő programon a résztvevők egy rejtélyes gyilkossági ügy szereplőivé válnak. A történetet három kétbalkezes nyomozó segítségével göngyölítik fel, akiknek meglehetősen nehéz dolguk van, hiszen Miss Underwoodot, a RedPress Kiadó alapítóját egyszer lelőtték, kétszer megmérgezték és háromszor elgázolták. Ebben a kusza gyilkossági nyomozásban egyre nehezebb rejtvények kerülnek az útjukba, és egyre inkább szűkül a gyanúsítottak köre. Vajon kiderül, ki volt az igazi tettes a sok gyanúsított közül?

Hogyan zajlik a csapatépítő program?

A játékosok csapatosan erednek Miss Underwood titokzatos gyilkosának nyomába, a bűntény gyanúsítottjait alakítva. Egyik feladványról a másikra haladva gyűjtik a nyomokat, melyek elvezetnek a rejtély megoldásához és a közöttük megbúvó tettes letartóztatásához.

A nyomozást három színész koordinálja, akik a feladványok között szórakoztató átkötő jelenetekkel lendítik előre a történetet.

A szórakozás garantált, akár egy ártatlan gyanúsított, akár a tettes szerepébe kell bújnod!

Kinek ajánljuk ezt a programot?

Az Underwood rejtély ideális választás azoknak a közepes létszámú társaságoknak, akik szívesen bújnak nyomozók vagy szobalányok, esetleg szomszédok, netán az elhunyt hölgy élő rokonainak bőrébe! A nyomozás hangulatát a színi jelenetek is megadják, így, ha kicsit nehezebben oldódik fel a csapat egy része, az sem akadály! Ha lételemetek az izgalom és szívesen oldotok meg közösen talányokat, ez a csapatépítő program nektek szól!

Ők is Az Underwood-rejtélyt választották:

Típus Interaktív nyomozós játék
Létszám 14 - 30 főig
Időtartam 120 perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar/angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).