Csapatos kalandozás a Rumtengeren, logikai és kreatív feladatokkal, és kalózhajó-szépségversennyel!

Legfontosabb tudnivalók a kalóz csapatépítőről

Networking csapatépítő kalandos hangulattal 30-80 fős csapatok részére
Játékidő: 2 óra
Nyelv: magyar vagy angol
Csapatos kalandozás a hét tengeren, logikai és kreatív feladatokkal, és kalózhajó-szépségversennyel!
Hangulatában különösen egyedi csapatépítő mindenkinek, aki szívesen kihajózna a Rumtengerre

Rumtengerre fel!

Ki ne szerette volna behajózni a tengereket, megízlelve a szabadság mámorító ízét, miközben trükkösen iszkol el újra, meg újra a Kelet-indiai Társaság orra elől, elcsaklizva mindenféle vagyontárgyat, ami csak megtetszik, élvezve Tortuga fékevesztett szertelenségét és a törvényen kívüliek adrenalintól pezsgő életét?

Bár a Karib-tengert nem tudjuk idehozni nektek, de igyekszünk a lehető legjobb kalózokat képezni a friss matrózokból, így lehetőségetek lesz megszerezni a tengerek kalózaranyát, miközben förtelmes bestiákkal hadakoztok, próbára teszitek a szerencséteket és közben a legszebb hajót építitek, melyet a Rumtenger valaha látott, hogy végül elnyerjétek minden kincsek közül a legértékesebbet.

Hogyan zajlik ez az egyedi csapatépítő játék?

A program során kalózaink csapatokat alkotva különböző izgalmas, humoros narratívával megtámogatott küldetéseket oldanak meg, miközben hajójukon bejárják a Rumtengert. A játékosok egy kalóztérképpel, és a még “üres” hajójuk sematikus rajzával vágnak neki a kalandoknak, hogy a végére övék legyen a legszemrevalóbb, leghírhedtebb kalózhajó az egész Rumtengeren!

A központi kikötőből újabb és újabb küldetésekre indulva minden csapatnak lehetősége nyílik a program során az összes küldetés megoldására, melyek váltakozva igénylik a résztvevők kreativitását, ügyességét, vagy épp szellemi teljesítőképességük maximumát.

A küldetések sikeres teljesítéséért a csapatokat aranytallérokkal jutalmazzuk, melyeket a rettenhetetlen kalózok a saját hajójuk csinosítására fordíthatnak. A program végén nemcsak a legtöbb aranyat szerzett csapatot jutalmazzuk, hanem a legszebb / legkreatívabb ladikok is megmérettetnek a kalózhajó-szépségversenyen.

Kinek ajánljuk ezt a hangulatában egyedi csapatépítő játékot?

Ideális választás közepes és nagy létszámú csapatoknak egyaránt, ha vállalkozik a csapat arra, hogy Jack Sparrow kapitányt megszégyenítő módon gazdálkodik a kincseivel! Azoknak, akik élvezték gyermekkorukban az akadályversenyek hangulatát, különösen jó választás, mert a több állomáson végig vezető játékmód egy kellemes nosztalgiát idéz.

Először is nagyon köszönjük az ideit is, szerintem iszonyat jól sikerült, a játékra nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, szóval ez most is telitalálat volt! A srácok nagyon élvezték a történetet, és jól átadtátok a kalóz-érzést! Voltak nagyobb kihívást jelentő feladatok is, így azok is megtalálták a számításukat, akik hardcore játékosok, a végén a szépségverseny pedig nagyon szórakoztató volt, be is hajóztattuk a rajzokat az irodába 🙂

Kiss Rubina – HR asszisztens, Test-IT
Típus Networking csapatépítő kalandos hangulattal 30-80 fős csapatok részére
Létszám 30 - 80 főig
Időtartam 120 perc
Helyszín [eureka] tréninghelyszín partnereknél vagy megbízó által biztosított helyszínen
Nyelv magyar / angol

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).