Open Minded Companies ’21 Konferencia

2021. augusztus 23.

Olvasási idő: 1 perc

HRPWR // Üzlet és Pszichológia és a Kreatív Magazin egy új kezdeményezést indít útjára “Open Minded Companies” címmel. A témája pedig az előítéletmentes és befogadó céges kultúra alapjainak megteremtése lesz.

Konferencia célja, hogy fórumot teremtsünk annak, hogy a kommunikációs és HR szakemberek megoszthassák a témával kapcsolatos kérdéseiket, tanácsaikat, tudásukat.

Csapatunk alapítója és szervezetfejlesztési vezetője, Bódi Gabi pedig örömmel fogadta el a felkérést, hiszen szívügye ez a téma, és az aktív részvétel híve.

Előadó: Bódi Gabriella, az [EUREKA] Consulting alapítója és szervezetfejlesztési vezetője, az Egyenlítő Alapítvány HR Csoport vezetője

Gabi ezért egy interaktív előadással készül, amivel célja, hogy 30 percben átadja egy 3 órás workshopunk esszenciáját, amit a résztvevők szabadon felhasználhatnak a saját (munkahelyi) közösségük építésére.

Időpont: 2021. szeptember 9. 13:30 – 13:55

Ha tudatában vagyunk saját erősségeinknek, érdemeinknek, és megismerjük másokét is, az segít nekünk, hogy elinduljunk egy befogadóbb kultúra felé vezető úton.

Részletes program és jegyinformáció:

https://kreativ.hu/esemeny/open-minded-companies

kalmar-peter-eureka-games-2-200x200.png

Szerző: Kalmár Péter – Eureka Games alapító

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok