Nyitottak Vagyunk podcast: Bódi Gabriella

2021. november 18.

Olvasási idő: 2 perc

Bódi Gabriellával, a Számít a történeted kampány egyik szereplőjével a Nyitottak Vagyunk felkérésére született fél órás podcast beszélgetés az Open Conference alkalmából. 

A podcast házigazdája Kanicsár Ádám András újságíró. Induláskor az volt a cél, hogy minél több olyan LMBTQ ember szólaljon meg benne, akik sokat tesznek másokért, ám a vendégkör hamar bővült olyan szereplőkkel, akik ha nem is tartoznak az LMBTQ közösségbe, de folyamatosan azon dolgoznak, hogy egy olyan világban éljünk, ahol mindenki szabadon szerethet és mindenki egyenlő lehet. Élettörténetek, aktivizmus, politika, emberi jogok és hősök.

A beszélgetésben pedig Gabriella a saját történetét mutatja be: Gabi az Eureka Games alapítja és szervezetfejlesztési vezetője. Munkájuk célja, hogy összetartó és eredményes csapatokat fejlesszenek, véleménye szerint pedig ezeknek a csapatoknak az egyik kulcsjellemzője, hogy mindenki önmaga lehessen bennük, és így tudják maximalizálni a különböző látásmódokat és ötletek adta előnyöket. Gabi az üzleti életben is önmagát adja: büszke roma és LMBTQ ember, aki saját és szülei kemény munkájával vált sikeressé.

Gabi úgy gondolja, különbözőségeink előre vihetnek minket, ha erősségként tudunk rájuk tekinteni. Az ő példájából láthatjuk, mennyire igaz ez.

A 30 perces podcast adást eléred ide kattintva, vagy az alábbi linken:

kalmar-peter-eureka-games-2-200x200.png

Szerző: Kalmár Péter – Eureka Games alapító

EUREKA GAMES 

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok