Képzés-Fejlesztési Körkép 2024

A képzés - fejlesztési piac áttekintő elemzése
Képzés fejlesztési körkép

Kíváncsiak vagyunk, mik a piaci trendek a képzés-fejlesztés területén az idei évben, és milyen változások mutatkoznak a 2023-as évhez képest.

Mondd el nekünk, ti miket terveztek az idei évre!

Mi, az [eureka] Consulting & Games hiszünk abban, hogy a változás a szervezeti működés természetes velejárója, a fejlődés pedig a hajtóereje. Tanulni és önmagunk legjobb verziói lenni: ez a kiemelkedően teljesítő szervezetek alapvető építőkockája.

Kutatásunkkal segíteni szeretnénk a cégeknek, hogy friss és valós képet kapjanak a képzés-fejlesztési trendek alakulásáról, megismerjenek minél több jógyakorlatot és egymás tudására, tapasztalataira támaszkodva tudjanak tervezni, építkezni anélkül, hogy üzleti titkokat sértene ez a párbeszéd.

Érdekel a tavalyi Képzés-Fejlesztési Körkép 2023 kiadványunk?

Büszkék vagyunk rá, hogy veletek együtt tavaly olyan dolgot sikerült alkotni, ami országosan több szakmai fórumot is megmozgatott. Ha kíváncsi vagy, mit szemlézett a szektor a tavalyi kutatásból, kattints a logókra.

A Képzés-Fejlesztési Körkép szerintem egy igazán hiánypótló felmérés. Tavaly és idén is nagyszerűen tudtam használni a képzési terveink támogatására és benchmarkolásra is. A legérdekesebb számomra a 2022/2023 évek képzési témáinak összehasonlítása volt, de az időzítés és a budget is tanulságos.

Pécsi Judit – HR director, UNION Biztosító

Milyen témákat dolgoz fel a Képzés-Fejlesztési Körkép 2024?

A tavalyi kutatásból látható, hogy az átfogó gazdasági bizonytalanság és a munka világában tapasztalható változások felbolygatták a tervezési és stratégiai döntések folyamatait. Azért, hogy a legpontosabb képet kapjuk a folyamatokról, három kérdéskör mentén vizsgáljuk ismét a piacot.

KIKET, MIKOR ÉS HOGYAN fejlesztenek? (8 alkérdés)

  • Fejlesztéseket érintő személyek
  • Fejlesztési időszakok, módszerek
  • Fejlesztésre szánt költségvetés

MILYEN témákra fókuszálnak? (8 alkérdés)

  • Fejlesztési kihívások / fejlesztés tervezésekor fellépő kihívások
  • Fejlesztésben segítő partner kiválasztási módszere
  • Fejlesztéssel kapcsolatos döntési folyamatok

HOGYAN mérik az eredményeket? (5 alkérdés)

  • Visszamérési módszerek
  • Visszamérésre való igény
  • Visszamérési feladatok leosztása

Idén nagyobb teret adunk a tudásmegosztásnak!

A tavalyi évhez hasonlóan az eredményeket idén is egy webinár keretében dolgozzuk fel, és még a Képzés-Fejlesztési Körkép 2024 kiadványt is elsőként kaphatod kézhez! A webinárra automatikusan meghívást kapsz, amennyiben kitöltöd a kérdőívünket és megadod értesítési emailcímed!

És készültünk egy kis extrával!

2024. 02. 16-án azonban nem állunk meg ennyinél! Az kutatási eredmények ismertetése mellett Dr. Kalmár Péter és Szopkó Beatrix segítségével szeretnénk relfektálni egy kérdésre, amivel egyre többet találkozunk:

Hogyan tudunk vezetőként reziliensek maradni egy turbulens környezetben?

Kik vagyunk mi?

Az [eureka] Consulting & Games. 2014 óta foglalkozunk B2B szervezetfejlesztéssel, munkahelyi közösségépítéssel. Célunk, hogy a munkájuk iránt elkötelezett, eredményes és összetartó csapatokat építsünk. Közvetlen és játékos módszereken keresztül segítünk ösztönözni a munkahelyi közösségeket, ezáltal több olyan munkahely épül, ahol az emberek szívesen és jól dolgoznak együtt.

Eddig több, mint 500 csapattal dolgoztunk együtt a munkahelyi összetartás és eredményesség fejlesztés céljából.

Ez több, mint 10 000 munkavállalót jelent.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy Titeket hogyan tudunk támogatni! Foglalj hozzánk időpontot egy kötetlen, rövid, online egyeztetésre, és beszélgessünk Rólatok!