Így Dolgozunk Mi – Interjú Bódi Gabriellával

2019. szeptember 18.

Olvasási idő: 3 perc

Csapatunk társalapítójával készített interjút az “Így dolgozunk mi”, mely kezdeményezés fiataloknak segít a pályaválasztásban és az életúttervezésben. Gabi mesélt az Eureka-hoz vezető kanyargós útjáról, és abba is beavat titeket, hogy telnek a mindennapjai.

Az interjúból kiemelt részleteket olvashattok itt:

Hány éves vagy?

33.

Mi az az egy szó, amivel jellemeznéd magad?

Multipotenciális / Határfeszegető.

Legnagyobb büszkeséged?

A magánéletemben az, hogy teljes életet élek. Az üzlettel kapcsolatban pedig, hogy az általunk fejlesztett megoldások egyszerre hatásosak és menők. Ez egy olyan kombináció, amire úgy tűnik egyre nagyobb az igény.

Mivel foglalkozol? 

Az Eureka Games alapítója vagyok, a társaimmal élményközpontú vállalati tréningeket, csapatépítőket és workshopokat fejlesztünk. Ezek szervezésében és lebonyolításában én is részt veszek, emellett leginkább az üzletfejlesztéssel foglalkozom.

Ossz meg egy tévhitet a szakkal/szakterülettel kapcsolatban!

Van egy dolog, ami jellemző a humánfejlesztésben dolgozókra és a cégvezetőkre egyaránt. Az, hogy azt hiszik, ők már készen vannak. Gyakorlottá váltak egy módszertanból, sikereket érnek el a vállalkozásukban és hátradőlhetnek. Leállnak a fejlődéssel, a világ pedig szélsebesen robog el mellettük.

Munkavégzés módja:

Van egy irodánk, amit egy másik csapattal közösen használunk, de alapvetően digitális vállalkozás vagyunk. Ez azt jelenti, hogy leginkább távmunkában dolgozunk, és hetente valamelyikünknél meetingelünk. Számunkra ez ideális, mert nem vagyunk egymáshoz kötve, mégis folyamatos kapcsolatban vagyunk.

Amiért szereted ezt a munkát:

Mert nagyon változatos és izgalmas. Szeretem, hogy egy felelősségteljes, de mégis vidám és kreatív csapatban dolgozhatok. Vannak brutálisan sűrű időszakok, de alapvetően rajtam múlik, hogy mikor és mennyit dolgozom. Jó érzés látni azt a sok csillogó tekintetet, amikor a résztvevőink elkapják a fonalat. Ezt hívjuk mi az Eureka hatásnak – elképesztő energiák szabadulnak fel. Élvezem, hogy a munkám kapcsán a világ különböző pontjaira elutazva ismerhetek meg inspiráló embereket és kultúrákat. A legfontosabb, hogy amit csináltunk, az hasznos és tölt engem, mindemellett folyamatosan fejlődőm általa.

A munkád mennyire jellemez téged?

TeljesenAz Eureka Games lenyomata annak, amilyenek mi vagyunk. Ez a képességeink, szakmai tudásunk és a személyiségünk esszenciája.

Kinek ajánlod ezt a pályát? 

Ezen a pályán folyamatosan emberekkel kell együttműködni, így a kifinomult szociális érzék elengedhetetlen. Vezetőként sokszor kell tudni átlépni magadon, ezért segít, ha van benned némi lazaság és humor. Csak olyanoknak ajánlanám, akiknek alapvető szükségletük az önállóság, akiket nem ijeszt meg a felelősség és az ismeretlen, lételemük a változás, így képesek újra és újra fellobbantani a belső tüzüket (hiszen rengeteget kell majd adniuk magukból).[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=WeOr-B_-G_s&feature=youtu.be”]A teljes interjú elérhető az alábbi linken:

http://www.igydolgozunkmi.hu/2019/09/10/bodi-gabriella-vallalkozo-csapatfejleszto-coach/

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok