Grincs-biztos céges karácsony: nem lehetetlen küldetés!

2023. december 06.

Olvasási idő: 3 perc

Ahogy közeledik a karácsony, sok cégvezető és HR-szakember a csapatépítésre gondol (nagyon helyesen), hogy méltóan búcsúztassák az évet és tovább erősítsék a csapatszellemet. Azonban a karácsonyi csapatépítés számos kihívással járhat, és csak profi megközelítéssel garantálhatjuk a sikert. Bárány Gergő, a Games üzletágunk vezetője segít nektek, hogy könnyedén vegyétek az ünnepi szezont és a karácsonyi csapatépítés valóban egy kellemes és tartalmas kikapcsolódás legyen, ne pedig fejfájást okozó plusz stresszfakktor.

Mire érdemes odafigyelni, hogy elkerüld a karácsonyi rohanásból fakadó káoszt és zűrzavart?

1. A programok és időpontok legyenek rugalmasak

Az év vége mindannyiunk számára kaotikus időszak. Az időpontok egyeztetése nehézségekbe ütközhet, mivel mindenki más-más ütemben rohan a karácsonyi készülődés és a munka között. Elfelejtett ajándékok, rokonlátogatás, karácsonyfa és csomagolópapír-hajsza…ismerős?

Engedd, hogy a résztvevők határozzák meg az időpontokat! Rugalmas lehetőségeket kínálva mindenki könnyebben be tud csatlakozni az eseménybe. Egy online játék, mint amilyen a Mikulás Mentőakció remek választás, ugyanis mindenki otthonról (vagy akár a munkahelyről) csatlakozhat, nem kell külön időt szánni a helyszínre érkezésre és a távozásra, az élmény és az eredmény mégis ugyanúgy érezhető, mintha egy közös térben lennétek!

karácsonyi csapatépítés

2. Vegyétek fel a harcot az év végi fásultság ellen!

Az év vége érthető módon fárasztó lehet, és a kollégák talán már kezdik is elveszíteni az elkötelezettségüket és érdeklődésüket a munka és a közös programok iránt.

A gondosan választott, motiváló és szórakoztató programok felpezsdítik a csapatot. Glamúr Lokál játékunk kreatív megoldásokat kínál, amelyekkel új lendületet adhatsz a csapatnak.

3. Az erős narratíva itt is kiváló orvosság a stressz ellen!

A csapatod tagjai különböző háttérrel, érdeklődéssel és személyiséggel rendelkeznek, így fontos, hogy az esemény mindenki számára vonzó legyen. 

Az erős narratívával rendelkező játékaink, mint amilyen a vadiúj Kémjátszma nevű játékunk, segít pár órára kikapcsolni a túlhajszolt kollégákat – hiszen erre az időre előre meghatározott karakterek bőrébe bújhatnak és személyiségüktől függően, akár száz százalékig átadhatják magukat a szerepjátszás utánozhatatlan élményének – ha pedig netalán introvertáltabbak, bőven elég színjátékot kapnak a játékot vezető színészkollégáktól.

Akárhogy is, de a karácsonyi csapatépítés fontos, hogy extrán kiemelkedő és jó hangulatú rendezvény legyen, mert ilyenkor hatványozott hatékonysággal lehet valódi csapatot kovácsolni a munkahelyi közösségből. Ha pedig ezt szeretnéd, két szelet bejgli majszolása között érdemes szétnézz jobbnál-jobb játékaink közt! Még nem késő felejthetetlenné varázsolni az ünnepi csapatépítést!

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok