[eureka] Games

Összetartó csapatokért a játék erejével!

Csapatépítés

Egy jó csapatépítő program kínos pillanatoktól mentes, maradandó élmény, ami a csoportból csapatot kovácsol. 

Az [eureka] csapatépítő programokon elfelejted megnézni az órád, közvetlen és kötetlen közegben építhetsz bizalmat a csapattagok között. Programjaink segítenek abban, hogy a kollégák a hétköznapi, munkahelyi szerepeiken túl is megismerjék egymást.

Játékosítás

Az üzletben azért játszunk, hogy növeljük a bevonódást, motiváljuk a közönséget, hogy fokozzuk a felhasználó élményét – és megtervezzük a viselkedését.

Kíváncsi vagy, hogyan játékosítunk marketingkampányokat, teljes rendezvényeket, vagy épp a mindennapi munkát?

Játékosítás az üzletben

A gamification (játékosítás) bevon, aktivál, összeköt és közösséget épít.

Segít motiválni a csapatod, megmozgatni egy esemény közönségét, élményt adni a kapcsolatépítés mellé vagy felpezsdíteni egy marketinges kampányt.


Az [eureka] csapatában profi játéktervezőkkel dolgozhatsz együtt, akik az egyedi igényeidre fejlesztenek játékot, viselkedéstervezéssel érve el a közösen meghatározott célokat.

Köszönjük a keretjátékot, a kiállítókkal beszéltem, és nagyon elégedettek voltak azzal a megoldással, amit szállítottatok. Figyeltetek a kiállítói igényekre, az egyenlő feltételekre, és még szórakoztató is volt – köszönjük!

Zsák Péter – SmartOpert tulajdonos, ügyvezető (szervező)

Techmester keretjáték a SmartHomeExpo 2021-en

Típus:
Gamification Szervezetfejlesztés
Megbízó: SmartOpert Kft.
Benchmark eredmények:

1321 regisztrált résztvevő | 50 online előadás  | 11 szakmai kiállító

Hogy mitől is volt más a SmartHomeExpo, mint más okosotthon konferenciák? Például ott volt TechMester, aki rögtön egy csomó ajándékkal árasztotta el a konferencián részt vevő és "arra érdemes" jelentkezőket.  Emellet segített körülnézni, megismerkedni a többi résztvevővel, előadóval és kiállítóval, és vele még többet megtudhatott a közönség az okosotthonok világáról.

Csapatépítő programok

ahol elfelejtesz az órádra nézni.

A specialitásunk: interaktív játék, kikapcsolódás és közösségi szellem akár az online térben, akár élő rendezvényen.

Kérj akár egyedi, rátok fejlesztett programot, ahol közvetlen és kötetlen környezetben építhetitek a csapatkohéziót és szerezhettek maradandó élményeket.

A csapatépítésnek nem kell régimódi, kínos, letudható programnak lennie. Az [eureka] csapatépítő programjaival közös élményeket és emlékeket gyűjtötök, miközben jobban megismeritek egymást.

Már az első percekben, a játékvezető segítségével, oldott volt a hangulat és szinte gyermeki lelkesedéssel vártuk a kalandot. A feladatok változatosak voltak és meg voltak fűszerezve kellő mennyiségű humorral, így sokat nevettünk. Pont annyi ideig tartott, hogy ki is tudjunk kapcsolni de azért a napi munkára is maradjon még bőven idő. A játék interaktív mivolta miatt egy kicsit jobban meg is ismertük egymást és igazi csapatként győztük le az akadályokat. Reméljük, hogy legközelebb már személyesen vehetünk részt egy másik [eureka] játékon és töltődhetünk fel ismét! Köszönjük az élményt!

Árvay Zsófia – Párisi Udvar Sales director

Csapatunk a játékok mögött

Kérdésed van?

Írj nekünk!

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi (This site is protected by reCAPTCHA and the Google)
    Adatvédelmi irányelvek (Privacy Policy)
    Szolgáltatási feltételek (Terms of Service).