HÍR – Az Eureka Games csapata a GAMAKO2019-en

2019. május 21.

Olvasási idő: 2 perc

Mikor érezted utoljára, hogy egy történet teljesen magába szippant, és megszűnik körülötted a külvilág?  Mi azon dolgozunk, hogy üzleti környezetbe ültessünk át olyan játékmechanikai elemeket, amik segítik a résztvevőket hétköznapi szerepeiket hátrahagyva minőségi közösségi élményt megtapasztalni.  Hogyan csináljuk? A II. Gamification Magyarország Konferencián (GAMAKO2019) arról mesélünk majd, miként alkotunk egyedi narratívákat, és e világépítést hogyan használjuk a fejlesztő-oktató és élményprogramjaink során! Ezen kívül szó esik még angyali koktélról, jéghegyekről és a világ legszívósabb tojásáról is. És hogy mindez hogyan kapcsolódik a történetmeséléshez?

[mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item background_color=”#00897b” item_padding=”0px 10px 0px 10px”]Az Eureka Games csapata szombaton Veszprémbe utazik a Kollektíva meghívásából, ahol arról fogunk beszélni, hogy „Mitől lesz menő a narratívád?”. Ezen kívül 4 olyan további előadást fogsz meghallgatni, amelyben az átfogó módszertanok mellett részletes útmutatókat és tanácsokat kapsz a saját projektjeidhez. Mindez a játékosítás, gamification köntösében.[/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder]

Esemény: II. Gamification Magyarország Konferencia

Időpont: 2019. május 25. 10:00 – 17:00

Helyszín: Veszprém, Agora

Jegyvásárlás és további információk: https://kollektiva.eu/gamako/

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok