Képzés-Fejlesztési Körkép 2022

A képzés - fejlesztési piac áttekintő elemzése

Kíváncsi vagy, hogyan írta át a képzés-fejlesztés hagyományait az elmúlt két év? Töltsd le legfrissebb kutatásunkat, amely 115 piaci szereplő bevonásával készült!

Az elmúlt két év fenekestől forgatta fel a munkahelyi rendszereket. Számos eddig jól ismert út vált járhatatlanná, rákényeszerítve a piacot arra, hogy alternatív megoldásokat keressen. Nem mentesült ezalól a képzés-fejlesztés ágazata sem. Kíváncsiak voltunk, hogyan alakultak át az ezzel kapcsolatos folyamatok egy világjárvány és a hirtelen közéleti események hatására.

Megkérdeztünk hát 115 magyarországi vállalkozást arról, hogyan zajlik náluk az emberek és a szervezetek fejlesztése. Kutatásunk eredménye egy olyan igazodási pont, melyhez a jövő változásait viszonyítani tudjuk. Mi, az [eureka] Consulting & Games hiszünk abban, hogy a változás a szervezeti működés természetes velejárója, a fejlődés pedig a hajtóereje.

Tanulni és önmagunk legjobb verziói lenni: ez a kiemelkedően teljesítő szervezetek alapvető építőkockája.

Ebben segít a Képzés-Fejlesztési Körkép 2022.

Hogyan segít a Képzés-Fejlesztési Körkép 2022?

Mélyebb rálátást enged a témára, megnyitva az utat arra, hogy a közös információcsere lehetőségével élve a cégek tanuljanak, fejlődjenek. Ahol lehetőség mutatkozik, ott a vállalkozások életében előny is realizálható.

A szervezetek szubjektív, iparági statisztikák által alátámasztott visszajelzést kapnak arról, saját megközelítéseik, üzleti döntéseik és stratégiai folyamataik hogyan viszonyulnak a magyar piaci trendekhez.

Rálátást enged pártatlanul az egyes iparágak kihívásaira, így bárki tájékozódhat az idei évre készülő képzés-fejlesztési tervekkel, lépésekkel kapcsolatban.

Milyen témákat dolgoz fel a Képzés-Fejlesztési Körkép 2022?

A kutatásból is látható, hogy az átfogó gazdasági bizonytalanság és a munka világában tapasztalható változások felbolygatták a tervezési és stratégiai döntések folyamatait. Azért, hogy a legpontosabb képet kapjuk a folyamatokról, három kérdéskör mentén vizsgáltuk a piacot.

KIKET, MIKOR ÉS HOGYAN fejlesztenek? (6 alkérdés)

  • Fejlesztéseket érintő személyek
  • Fejlesztési időszakok, módszerek
  • Fejlesztésre szánt költségvetés

MILYEN témákra fókuszálnak? (6 alkérdés)

  • Fejlesztési kihívások / fejlesztés tervezésekor fellépő kihívások
  • Fejlesztésben segítő partner kiválasztási módszere
  • Fejlesztéssel kapcsolatos döntési folyamatok

HOGYAN mérik az eredményeket? (5 alkérdés)

  • Visszamérési módszerek
  • Visszamérésre való igény
  • Visszamérési feladatok leosztása

Mi történik a Képzés-Fejlesztési Körkép 2022 után?

A Képzés-Fejlesztési Körkép az idei évben, 2022-ben indult útjára. Terveink szerint a felmérést minden év első hónapjában megismételjük, hogy évről-évre összehasonlítható adatokat kapjunk arról, merre tart Magyarországon a szakma és a piac. 

Hiszünk abban, hogy fejlődni együtt tudunk, tanulni pedig egymástól. Mutassuk hát meg egymásnak, hogyan  akarunk fejlődni, hogyan szeretünk tanulni – így lépve közösen a fejlődés határtalan sztrádájára.

Találkozunk jövőre, várunk Képzés-Fejlesztési Körkép kitöltői és olvasói között 2023-ban is!

Kik vagyunk mi?

Az [eureka] Consulting & Games. 2014 óta foglalkozunk B2B szervezetfejlesztéssel, munkahelyi közösségépítéssel. Célunk, hogy a munkájuk iránt elkötelezett, eredményes és összetartó csapatokat építsünk. Közvetlen és játékos módszereken keresztül segítünk ösztönözni a munkahelyi közösségeket, ezáltal több olyan munkahely épül, ahol az emberek szívesen és jól dolgoznak együtt.

Eddig több, mint 400 csapattal dolgoztunk együtt a munkahelyi összetartás és eredményesség fejlesztés céljából.

Ez több, mint 8000 munkavállalót jelent.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy Titeket hogyan tudunk támogatni! Foglalj hozzánk időpontot egy kötetlen, rövid, online egyeztetésre, és beszélgessünk Rólatok!