Évtervező füzet 2024

Töltsd le az [EUREKA] évtervező füzetét, hogy tiszta képet kapj a múlt évről, és lásd kirajzolódni a következő év kihívásait!

Ezt a füzetet úgy állítottuk össze, hogy összegezhesd vele az idei év tanulságait, és a lényegre fókuszáltan neki is tudj vele kezdeni a 2024-es éved megtervezésének.

Miben segít az Évtervező füzet?

Az Évtervező füzet az [eureka] szervezetfejlesztő szakemberi által összeállított munkafüzet, ami segít neked összegezni a mögötted álló év kihívásait, sikereit és azokat a tanulságokat, amire építve a következő évben hatékonyabban elérheted a céljaidat. A füzet kérdései végigvezetnek olyan fókuszpontokon, mint a munka-magánélet egyensúlya, az erősségek vagy a sikerekhez vezető út.

A élet-területek között nem lehet mindig tökéletes az egyensúly, valami mindig a másik kárára megy. Az életünk mindegyik szakaszához tartozik egy ideális eloszlás. Nem az a cél, hogy minden terület tökéletes legyen, hanem az, hogy a saját egyensúlyi állapotodat meg tudd találni.

Kik vagyunk mi?

Életvidám és elhivatott trénerek, coachok, munkapszichológusok, HR és szervezetfejlesztési szakértők. Az [EUREKA] csapata több, mint 300 céggel dolgozott már együtt a vezetők és a csapatok elköteleződésének és eredményességének fejlesztésén.

Ez több, mint 7000 munkavállalót jelent.

A jelenlegi helyzetben a reziliencia, a soft skillek fejlesztése a munkavállalók elköteleződésének növelése a legégetőbb probléma a cégek életében. Minél gördülékenyebben tud egy csapat alkalmazkodni a változásokhoz és megtalálni a hangot az új munkavállalói generációkkal, annál könnyebben veszi majd a többi akadályt is, ezért foglalkozunk mi is kiemelten ezekkel a területekkel.