DRAFT – Consulting rebuild – Szervezetfejelsztés

Vidd sikerre a változásokat! – Segítünk a növekedésben!

Változott a szervezet és ezáltal a dolgozók jövőképe?
Az újradefiniálás megakaszt eddig működő folyamatokat?
Nincs kiépült folyamat bizonyos új célok elérésére?

Növekedésben lévő cégek szintlépését segítjük elő, a szervezetben már meglévő erőforrásokra és erősségekre építve. A Szervezeti Design több célt és kihívást átfogó és összefűző, teljes szervezeti folyamatokra hatással lévő program. Eredményeként a működés hatékonyabbá válása várható, a kitűzött üzleti és stratégiai célok mentén. Érinti a struktúrát, kultúrát és a folyamatokat is, a döntéshozók, kulcsemberek, a teljes szervezet átlátható bevonásával. Éppen ezért fontos, hogy a kultúraváltás, a közösen meghatározott változási célok mellett mindannyian elköteleződjünk.

Milyen eredményeket hoz a közös munka?

Vezetőkkel együtt állítunk fel stratégiai célokat és kísérjük az átfogó, több témakört érintő (kultúra, struktúra, értékek) folyamatokat, hogy

  • a vezetők képesek legyenek a kialakított stuktúrát önállóan működtetni
  • felkészültek legyenek a változás- és válságkezelésre

Ők is a Szervezetfejlesztési programunkat választották:

Szervezetfejlesztés a Mindclash Games csapatával

Típus:
Szervezetfejlesztés
Megbízó: Mindclash Games (GMH Games Kft.)
Benchmark eredmények:

2,5x projektteljesítmény-javulás | 310 munkaóra  | új folyamatmenedzsment: MCG Agile

Hogyan vált fél év alatt egy lelkes, társasjátékfejlesztő garázscégből egy, a világ élvonalába tartozó, agilisan működő kiadóvá? Mindezt úgy, hogy a maroknyi csapat nemcsak összetartóbb és elkötelezettebb lett, hanem a hatékonyságuk lényegében megháromszorozódott? Erről szólt a szervezet- és folyamatfejlesztési együttműködésünk a Mindclash Games tehetséges és fiatal munkatársaival, akik azóta dollármilliós projekteket fejlesztenek és még a Forbes hasábjaira is fellőtték magukat.