Csúcstámadás az Onlife Konferencián

2021. május 19.

Olvasási idő: 3 perc

Találkozz velünk a II. Onlife Üzleti Konferencián 2021. május 21-én!

Idén lesz a második alkalom, hogy megrendezésre kerül az ország legnagyobb üzleti konferenciája, az Onlife. Az idei év témája a megtorpanást követő lendület, olyan neves előadók közreműködésével, mint Pál Feri (Hogyan tovább a pandémiában?​), Háy János író (A cégvezető) vagy Halácsy Péter, Prezi alapító (Hogyan segített a growth mindset Prezit építeni?)

Ezen a konferencián pedig jelen lesz az [EUREKA] Games is: május 21. péntek reggel Bódi Gabriella beszélget Ungvári Péterrel, az Onlife alapítójával arról, hogy a munkánkban és az életünkben hogyan hatnak ránk az Erősségek: hogyan mérjük fel és használjuk őket a (vezető)fejlesztésben?

A beszélgetésben pedig arról lesz szó, hogy a munka új világában, a folyamatos és állandó változás korában mi az a stabil értékrend, amihez biztonsággal lehet nyúlni: az erősségeinkhez és az adaptálódás képességéhez. Ahhoz, hogy félre tudjuk tenni a pontos tervezésnek álcázott vaktában lövöldözést, találgatást. Ha az erősségeinket fejlesztjük és rugalmasan kezeljük őket, akkor teret engedünk a kísérletezésnek, annak a folyamatnak, melyben a változás már nem egy konkrét esemény, hanem a mindennapjaink és működésünk része.

Mindannyian tehetségesek vagyunk, és mindannyian másként. Ez a saját tehetség-DNS-ünk, egy olyan egyedi erősség-térkép, mely kizárólag ránk jellemző, és melynek feltárásával a kiválóság megcélozható.

A beszélgetésen feltárjuk azokat az eredményeket, melyek az erősségekre koncentráló fejlesztésnek köszönhetően emelik csúcsra az együtt dolgozó csapattagokat:

  • 15%-kal magasabb munkavállalói elkötelezettség
  • 7%-kal magasabb ügyfél-elkötelezettség
  • 29%-kal magasabb nyereség
  • 72%-kal alacsonyabb lemorzsolódás a magas fluktuációjú szervezetekben

A II. Onlife Konferencián a cél a csúcstámadás előtti elakadások fókuszba emelése, melyek miatt a legtöbb vállalkozó és menedzser megreked a következő szakasz előtt. Az eddig sikeres eszközök, módszerek már nem hoznak eredményt, sőt hátrahúznak. Ezen az online konferencián az előadások és beszélgetések rámutatnak azokra a kínzó akadályokra, amelyek a továbblépés útjában állnak. A csúcstámadáshoz pedig nem a gyengeségeinket javítjuk ki: hanem az erősségeinkből hozzuk ki a maximumot.

A konferencia tehát nem a bukásokról, a problémákról szól. Hanem az üzlet és a vállalkozás valódi, emberi oldaláról. És arról, ami továbbvisz minket.


Várunk Téged a II. Onlife Üzleti Konferencián május 19-21. között, ahol péntek reggel megmutatjuk neked, hogy tehetségből kiválóság Te is könnyedén lehetsz!

gabi_icon.jpg

Szerző: Bódi Gabi – Szervezetfejlesztési vezető

EUREKA GAMES [mkdf_button text=”SZERVEZETFEJLESZTÉSI MEGOLDÁSOK” target=”_self” popup=”no” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa fa-key” font_weight=”” text_transform=”” link=”https://eureka.games/online-szervezetfejlesztes-home-office-idejere/”]

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok