[eureka] Consulting

Csapat-, szervezet-, és vezetőfejlesztés tudományos alapokon.

Vezetőfejlesztés

Jövőálló vezetővé bárki válhat!

Egy jó vezető garantálhatja a cég sikerét, a belső folyamatok zökkenőmentességét, a kollégák motivációját és lojalitását.

Erre viszont csak akkor van lehetősége, ha fejleszti készségeit, ismeri a saját erősségeit, egy nyelvet beszél a vezetői csapat többi tagjával és tudatosan igyekszik kiváló kapitánya lenni a hajójának.

Vezetőfejlesztési csomagjaink segítenek a frissen kinevezett vezetőknek megbírkózni az új szerepük kihívásaival; hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetői csapat közös nyelvet beszéljen és azonos tudással rendelkezzen és igény szerint segítenek a vezetőkkel közösen felállított stratégiai célok elérésében.

A legnagyobb változás a csapat általános hangulatában és munkakedvében és hatékonyságában érzékelhető. Újra szeretnek együtt doglozni, keresik a kihívásokat, nem nyűgként állnak egy-egy új feladathoz. Nyílt és őszinte a kommunikáció, ami segít a félreértések elkerülésében. Vezetőként én is változtattam a kommunikációmon, több lehetőséget/időt biztosítok a csapat számára a problémák átbeszélésére, megértésre, helyzetek elfogadására és a cselekvésre. Nem mindenki regenerálódik olyan gyorsan, mint én, ezt elfogadtam. Többször adok visszajelzést, ami segít a csapattagok számára egyértelművé tenni az elvárásokat. Egymásnak is gyakrabban adnak visszajelzést.

Győri Hilda – Avon

CliftonStrengths módszer az igazán erős vezetőknek

Tudtad, hogy az erősségeid mérhetőek?

A Gallup CliftonStrengths® felmérése, amelyet 50+ éve fejlesztenek, olyan erősségeket azonosít, amelyek kiaknázásával az élet bármely területén, a munkában és a magánéletben is sikeresebb lehetsz.

Ha alkalmazod és aktívan fejleszted azokat, akkor érhetsz el valódi változást. Ebben egy képesített CliftonStrengths ® Erősség-Coach lesz a segítségedre.

FORTUNE 500 cégek 90%-a ezt használja. Csatlakozz hozzájuk a számodra legjobb módon! Többféle erősség-felmérési csomagunk közül választhatsz az igényeidnek megfelelően.

Abban segített a CliftonStrengths®, hogy lássuk egymás erősségeit. A nem tudatos erősségeimet tudatosan tudom használni, látni és közelebb kerültünk egymáshoz, jobban értem a többieket – ez baromi hasznos. Ami még nagyon hasznos, hogy ad közös élményt és témát is: pl. csomó kis poént. Jobban odafigyeltünk egymás igényeire és arra, hogy mire van szükséges az egész csapatnak.

Zseniális volt a végén, hogy kaptunk valamit, amit ki tehetünk a falra, service design szempontból egy tök jó pont.

Bayer Árpád – OPEN HISTORY