2022. december 05.

Olvasási idő: 2 perc

3. nap: Összetartó Csapatoknak

A mai kihívásod, amellyel eredményesebbé és összetartóbbá teheted a csapatod:

Titkos Mikulás

Eljött hát a nap, és meglátogatott minket a Mikulás! Legalábbis ez a hír járja – de még ténylegesen sosem láttuk őt. Ő ilyen titkolózó fajta.

Legyetek hát ti is egymás Titkus Mikulásai idén!

Húzzátok ki egymás nevét titkosan, ne tudjátok, ki kihez került. Itt lép színre a Titkos Mikulás! Ajándékozd meg a választottadat, de úgy, hogy a másik ne vegye észre és ne tudja meg, hogy tőled kapta.

Távollékőknél sem lehetetlen! Használjatok csomagküldő széfeket, és feladónak jelöljétek meg a Mikulást! Esetleg regisztráljatok egy új emai címet, és onnan küldjétek át a digitális ajándékot. Ne felejtsétek! A lényeg nem az, hogy kitől jön az ajándék, hanem hogy szívből jön!

Ha Titeket is meglepett a Titkos Mikulás, készítsetek róla fényképet, és osszátok meg az #eurekaracsony hashtaggel!

Ha szívesen posztolsz az [eureka] karácsonyi kihívásról a közösségi médiában, és szeretnéd, ha mi is látnánk, használd az #eurekaracsony hashtaget!

Szeretnéd, ha a csapatod többi tagja is részt venne a kihívásban? Küldd tovább nekik ezt az oldalt, és osztozzatok közösen a kihívás élményén!

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok