2022. december 16.

Olvasási idő: 3 perc

12. nap: Összetartó Csapatoknak

A mai kihívásod, amellyel eredményesebbé és összetartóbbá teheted a csapatod:

Eureka Bingo!

Mi mással zárnánk az év végi kihívás-sorozatunkat, mint játékkal. Hiszen mi is azt valljuk: a játék ellentéte nem a munka, hanem a depresszió.

Vegyük elő hát azt a formulát, mely egyszerű, mindenki részt vehet benne, közös élményeket teremt és észrevétlenül is elősegíti, hogy jobban figyeljetek egymásra. Mi ez? A munkahelyi bingó! És még miért szeretjük? Mert egyszerre lehet részt venni benne az irodában és home office-ban is!

Elsőként osszatok szét egy Bingo Táblát a résztvevők között – akár egy papírlapon, akár egy digitális doksiban. A táblát kitölthetitek előre ti magatok is, vagy használhattok egy előre elkészített táblat. Mi segítünk ebben, és mindkettőt letölthetitek itt:

[eureka] Bingo Tábla (kitöltött)

[eureka] Bingo Sablon (üres)

Íme a virtuális csapatépítő bingó szabályai:

Az irodai bingót csak hétfőtől péntekig 9-től 5-ig lehet játszani.

Amint egy, a Bingó Táblán található esemény megtörténik veled vagy mással, és te ezt első kézből látod / hallod / megtapasztalod, egy jól látható X-szel húzd ki! 

A nyeréshez egy vízszintes vagy függőleges ötös sort kell kiikszelni a Bingó Táblán. Akinek először összejön tehát az 5 egymás mellett / alatt, az nyert. A tábla közepén található üres elem egy szabadon járó pont mindenkinek (mondhatjuk joker…). A győztest szabadon jutalmazhatjátok!

Döntetlen esetén a játékosoknak kő, papír, olló játékban kell megmérkőzniük.

Nincs helye a bingó-esemény értelmezgetésének. Hacsak a megadott esemény nem pontosan úgy történik, ahogy az le van írva, nem húzhatod ki a listáról.

Nem idézhetitek elő szándékosan a bingó-eseményt, csak nézhetitek, megfigyelhetitek és remélhetitek, hogy megtörténik.

A sportszerűtlen viselkedés, nos… az nem szexi. 

Ha szándékosan befolyásoljátok a játékot, nos… az sem szexi. Szankciót nem javaslunk, nem hiszünk benne, inkább abban, hogy a tiszta verseny az izgalmas verseny.

Ez volt az utolsó adventi meglepetésünk, köszönjük, hogy velünk tartottál idén. Bízunk benne, hogy mi is hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy eredményes és összetartó csapattal várjátok a következő évet!

Küldj nekünk (akár erre az üzenetre válaszlevélben): 
– egy képet arról, hogyan teljesítettétek ezt (vagy akár egy korábbi) a kihívást
– vagy egy rövid beszámolót arról, hogy melyik kihívást próbáltátok ki, és írd le, milyen élmény volt

Ezért cserébe mi megajándékozunk Titeket a legújabb játékunkkal: a Pitch Királlyal, amit a szeretteiddel és a munkatársaiddal is játszhattok. 

Ha szívesen posztolsz az [eureka] karácsonyi kihívásról a közösségi médiában, és szeretnéd, ha mi is látnánk, használd az #eurekaracsony hashtaget!

Szeretnéd, ha a csapatod többi tagja is részt venne a kihívásban? Küldd tovább nekik ezt az oldalt, és osztozzatok közösen a kihívás élményén!

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok