2022. december 14.

Olvasási idő: 2 perc

10. nap: Eredményes Csapatoknak

A mai kihívásod, amellyel eredményesebbé és összetartóbbá teheted a csapatod:

Címlapsztori

Tűzzetek ki célokat! Sőt, kürtöljétek világgá!

Gondolj a cég vagy egy projekt jövőjére aképp, vajon hogyan hozná le a sajtó azt a címlapon?

Ha alkalmanként lehetőséget adunk magunknak arra, hogy kicsit álmodozzunk az édes és sikeres jövőről, az rávilágít a szervezet valódi céljaira is. Kezdd a problémák és kihívások meghatározásával, a lehetőségek számbavételével, majd vázold fel a lehetséges utakat.

Hogyan csináljátok?

1. Töltsétek le az alábbi sablont, és nyomtassátok ki annyi példányban, ahányan címlapsztorit szeretnétek írni. Minél több az álmodozó, most annál jobb!

KATTINTS IDE A SABLONÉRT!

2. Kérd meg a csoportot, hogy jósolják meg a jövőt. Magyarázd el nekik a címlap egyes részeinek a jelentését és használatát, majd hagyj nekik elég időt, hogy kitöltsék. 15 perc minden bizonnyal elég lesz rá. 

3. Amint készen vagytok, biztassátok egymást arra, hogy egyenként megosszátok a jövőre vonatkozó vízióitokat. Keressetek közös témákat, és beszéljétek át, hogy ezek hogyan alakíthatók át egyetlen közös céllá.

Így szerkeszd meg a címlapod:

Címsor: Írd fel a cég vagy projekt világraszóló sikerét egyetlen tömör, fogós, figyelemfelhívó címben

Alcím: Egy-két tömör mondatban mutass be többet a szoriból, úgy, hogy az olvasó tovább akarja olvasni.

Skicc: Rajzolj valamit, ami kapcsolódik a címhez és vizualitásában is támogatja a témát. Ne aggódj, imádjuk a pálcikaembereket!

Beszámoló: Pontokba szedve tárd fel a sztori részleteit.

Idézetek: A hitelesség kedvéért ne felejtsd el fiktív idézetekkel, visszajelzésekkel alátámasztani a történetet olyan emberektől, akik érintettek a sikerben.

A legjobb címlapokat osszátok meg egymással és más kollégákkal is!

Ha szívesen posztolsz az [eureka] karácsonyi kihívásról a közösségi médiában, és szeretnéd, ha mi is látnánk, használd az #eurekaracsony hashtaget!

Szeretnéd, ha a csapatod többi tagja is részt venne a kihívásban? Küldd tovább nekik ezt az oldalt, és osztozzatok közösen a kihívás élményén!

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok