2022. december 01.

Olvasási idő: 2 perc

1. nap: Összetartó Csapatoknak

A mai kihívásod, amellyel eredményesebbé és összetartóbbá teheted a csapatod:

KaCsa Playlist

Azaz Karácsonyi Csapat Playlist. Alapozzátok meg a karácsonyi közös hangulatot egy zenei lejátszási listával.

Mindenki küldje be egy csoportchatbe a leggiccsesebb, legkedvencebb karácsonyi dalát és így hozzátok létre egy playlistet, melyet az adventi időszakban folyamatosan hallgathatok, akár együtt, akár otthonról.

Pro level: Készítsetek adventi playlist bingót – nevezzetek ki magatok közül egy embert, ő lesz a játékvezető. A többiek mindannyian csak neki küldhetnek el egyenként legfeljebb 2 karácsonyi zenét, a játékvezető pedig összeállítja a lejátszási listát. Ezt követően a feladatotok, hogy megtippeljétek, hogy az adott dalt melyikőtök küldte be – a játékvezető pedig a jó találatokat pontozza. Próbáljatok olyan zenéket beküldeni, melyre a többiek nem gondolhattak!

Vigyázzatok! Ha részt vettek a Whamageddonban (lásd 0. Napi kihívás), akkor a Last Christmas számot véletlenül se csempésszétek bele!

Ha szívesen posztolsz az [eureka] karácsonyi kihívásról a közösségi médiában, és szeretnéd, ha mi is látnánk, használd az #eurekaracsony hashtaget!

Szeretnéd, ha a csapatod többi tagja is részt venne a kihívásban? Küldd tovább nekik ezt az oldalt, és osztozzatok közösen a kihívás élményén!

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok