Adventi Challenge #0: Whamageddon Reloaded!

2022. november 30.

Olvasási idő: 2 perc

0. nap: Battle Royale

A mai kihívásod, amellyel eredményesebbé és összetartóbbá teheted a csapatod:

Whamageddon Reloaded

Csapatunk minden decembert a híres-hírhedt Whamageddon kihívással kezd – és csak bízunk benne, hogy karácsonyig ki is tartunk. Ha még nem tudod mi ez, akkor nagyon röviden: egy igazi túlélő verseny, ahol ha meghallod a Last Christmas című számot, akkor vesztettél. Kerüld el tehát a WHAM legendás karácsonyi slágerét, és 24 napig tegyél meg mindent, hogy ne halld meg. Az esély a sikerre csekély, a dicsőség annál nagyobb!

Íme a Whamageddon szabályai!

Az 1. szabály
A cél az, hogy a lehető legtovább ne hallgassuk meg a WHAM karácsonyi klasszikusát, a “Last Christmas”-t.

A 2. szabály
A játék december 1-jén kezdődik, és december 24-én ér véget.

A 3. szabály
Csak az eredeti változat érvényes. Ha feldolgozásként, remixben, dúdolásként, párod előadásában hallod: megúsztad, még játékban vagy!

A 4. szabály
Kiestél, amint felismered a dalt. Idén a Whamhallába kerültél.

Bónusz szabály
Posztolj a közösségi médiában a #whamageddon hashtaggel, amikor eltalálnak.

Ne légy Whamgressziv!
Bár nem tudjuk megakadályozni, hogy szándékosan Whamhallába küldd a barátaidat, a szándék az, hogy ez egy túlélőjáték. Ne játszd le direkt, csak azért, hogy kitolj velük.

Ha túlélted, a sikeredet oszd meg az ismerőseiddel! Meg fogsz lepődni, mennyi elismerő pillantást kapsz és micsoda dicsőségben lesz részed. Ezt a győzelmet egy évig senki sem veszi el tőled!

Ha szívesen posztolsz az [eureka] karácsonyi kihívásról a közösségi médiában, és szeretnéd, ha mi is látnánk, használd az #eurekaracsony hashtaget!

Szeretnéd, ha a csapatod többi tagja is részt venne a kihívásban? Küldd tovább nekik ezt az oldalt, és osztozzatok közösen a kihívás élményén!

Ha beindítottuk a gondolataidat,

és szeretnél ezekről beszélni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot egy online 30 perces ingyenes konzultációra.

Időpontot foglalok